De leukste gezinsuitjes in Kampen op een rijtje - Artikel Post - Artikel Marketing

De leukste gezinsuitjes in Kampen op een rijtje

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 123 | Aantal woorden: 444 | Datum: | 0 commentaar

Nog geen plannen voor de zondagmiddag? Zin om met het gezin eens iets anders te doen? Zoek je een activiteit die leuk is voor de kinderen én voor jullie als ouders? Dan is Kampen de stad waar je moet zijn! In Kampen zijn talloze leuke activiteiten te doen met het hele gezin. Van sportief tot kennisgericht en van culinair tot spannend. We hebben de leukste gezinsuitjes in Kampen voor je op een rijtje gezet!

Wie is de mol?

In Kampen kun je op mollenjacht! Altijd al eens willen meedoen aan het ongekend populaire tv-programma? Dit is je kans! Wie weet ben je zelf wel de mol en mag je de boel saboteren! Vooral ook leuk om te doen samen met een ander gezin: de arrangementen zijn beschikbaar vanaf acht personen.

Escaperoom

Lijkt de spanning van een mollenjacht je wel wat? Dan is een escaperoom vast en zeker ook iets voor jou. De Nieuwe Toren is donker, jullie hebben een uur. Lukt het jouw gezin om het mysterie van de monniksorde op te lossen? Voel de spanning en leer ondertussen wat leuke historische feitjes!

Golven in de stad

Dit is er eentje voor de sportievelingen: citygolf! Al pitchend en puttend slaan jullie je een weg door de historische binnenstad. Sla je de bal achter een fiets of onder een bankje? Pech gehad, obstakels mogen niet verplaatst worden! Jullie spelen overigens met speciale softgolfballen, dus wees niet bang dat zoonlief (of jijzelf natuurlijk) de bal ergens door een ruit mept.

De fietstrein

Willen jullie de stad op een bijzondere manier verkennen? Dan is de fietstrein misschien een leuk idee. Dit is een soort tandem, maar dan in skeltervorm. Vooraan zit een zogenaamde locomotief met stuur, daarachter kunnen meerdere wagons worden vastgekoppeld. Een unieke ervaring!

Liever met de Solex

Zijn de kinderen wat te oud voor de fietstrein, maar willen jullie wel graag een rondje om de stad maken? Kies dan voor de Solex! Deze gemotoriseerde fiets is de laatste tijd weer helemaal in trek. Maak een tocht van ongeveer twee uur en geniet van een kop koffie of thee met appelgebak en een consumptie halverwege de rit.

Meer ideeën voor gezinsuitjes in Kampen opdoen? Bekijk dan eens de website van Kamper Events!Over de Auteur

Specialist 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo