Discobowlen in Utrecht - Artikel Post - Artikel Marketing

Discobowlen in Utrecht

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 116 | Aantal woorden: 395 | Datum: | 0 commentaar

Voor een leuke avondactiviteit ben je bij onze bowlingbaan aan het juiste adres. Iedere avond hebben wij namelijk de activiteit:  discobowlen in Utrecht. Hierbij zal het normale licht uit worden gedaan en zal de discobol en blacklight worden geactiveerd. Daarnaast zijn er in deze tijd ook vele bekende nummer die worden gedraaid. Voor elke leeftijdscategorie is er op zo’n avond wel iets te doen. De kinderen kunnen gezellig genieten van de muziek en het licht en de ouderen hebben de mogelijkheid om van het shotjes arrangement of andere arrangementen genieten. Bekijk alle arrangementen nu op onze website. Hier staat ook aangegeven wanneer u kunt discobowlen in Utrecht.

Escape room

Naast een bowlingbaan hebben wij ook een escape room die u kunt boeken. Deze kamer bestaat uit een postkamer waar een man voor het laatst gezien is. Je zal hier moeten achterhalen wat er is gebeurd en waar deze man is gebleven. Je gaat na wat er in de postkamer is gebeurd en wat de betrokken te maken hebben met de verdwijning. Ook hierbij kun je gebruik maken van een van de vele deals die wij u kunnen bieden. Daarnaast hebben wij ook verschillende activiteiten betreft eten. Zo kunnen wij u steengrillen, een buffet of een barbecue aanbieden tegen een leuke prijs. Wij hebben ons eigen restaurant waar je ook zonder bowlen of een escape room heerlijk kunt eten.

Online reserveren

Wilt u graag discobowlen in Utrecht of hier een escape room bezoeken? Boek dan nu uw baan of kamer op onze website. Je kan hier in de online agenda uw reservering zetten, mocht u met een hele grote groep komen dan kunt u beter even telefonisch contact opnemen. Wij kijken dan of wij iets voor u kunnen betekenen op de aangegeven datum. Ook voor grote partijen voor het eten is het handig om even te bellen.Over de Auteur

Is bij dit bowlingcentrum geweest om te bowlen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo