Drie leuke christelijke kinderboeken voor kinderen - Artikel Post - Artikel Marketing

Drie leuke christelijke kinderboeken voor kinderen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 113 | Aantal woorden: 494 | Datum: | 0 commentaar

Het is goed om boeken te lezen, omdat het bewezen is dat mensen dan beter worden in de beheersing van de Nederlandse taal. Meer lezen resulteert ook in een grotere woordenschat, betere spelling en het beter worden in begrijpend lezen. Door leuke verhalen te lezen worden er ook lessen geleerd en kunnen kinderen zich beter verplaatsen in de schoenen van andere mensen. De boeken in dit artikel zijn aan te bevelen omdat deze erg spannend en makkelijk zijn om te lezen.

Klem van Hans Mijnders

Dit gaat over een meisje dat helemaal verliefd wordt op Lars, een populaire jongen waar andere meiden voor waarschuwen. Toch luistert ze niet naar de signalen, omdat ze denkt dat dit uit jaloezie gedaan wordt. Toch komen er al snel vragen op over het handelen van deze jongen. Waar haalt hij bijvoorbeeld het geld vandaan voor de dure cadeautjes die hij weggeeft? Als ze hem ergens bij moet helpen wat zij eigenlijk niet wil doen, moet ze kiezen tussen een schoon geweten of de liefde. Dit boek is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Populair en eigentijds verhaal over thema’s als vandalisme, bedreiging en diefstal.

Geheime lading van Adri Burghout

Tijmen gaat met zijn oom mee in een bergingstruck naar Italië. Het lijkt goed te gaan, want ze rijden heerlijk met de truck door de besneeuwde Alpen, maar plotseling komen ze enkele italianen tegen die bewapend zijn. Helaas worden ze gedwongen om mee te werken aan een criminele operatie. Hoe zal dit aflopen? Voor kinderen vanaf 9 jaar oud is dit boek geschikt om te lezen.

Fietsendieven Ineke Krajio

De hoofdpersoon Freek komt van een gezin die het niet breed heeft. Wanneer hij in groep 8 zit en op schoolreisje zit kunnen zijn ouders helaas het reisje van schoolkamp niet betalen. Deze is namelijk duurder dan verwacht. Dit is erg jammer, want Freek wilde Iris om verkering vragen en nu zal deze te gekke reis misschien niet doorgaan. Daarom gaat Freek samen met Isis kijken waar de gestolen fietsen op school zijn gebleven. Dit omdat de vinder van de fietsen geld krijgt waarmee Freek de reis zal kunnen betalen. Toch is dit niet zonder gevaar! Tegen alle waarschuwingen in, gaat hij op zoek naar de bende die de fietsen steelt. Leuk verhaal waarin thema’s als verliefdheid en werkloosheid voorbij komen. Voor kinderen vanaf 10 t/m 13 jaar.

Kinder of jeugdboeken kopen?

Is je interesse gewekt in het kopen van een van deze boeken voor jouw kind? Kom dan langs bij de christelijke boekhandel De Pelgrim of bestel de boeken online. Veel leesplezier!Over de Auteur

Speciliast in het schrijven over christelijke boeken

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[245 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo