Een escaperoom op je kinderfeestje - Artikel Post - Artikel Marketing

Een escaperoom op je kinderfeestje

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 131 | Aantal woorden: 548 | Datum: | 0 commentaar

Je hoort het steeds vaker: een bezoekje aan een escaperoom. Maar is een escaperoom ook echt wel iets voor kinderen? Waar moet je op letten en wat kan je beter niet doen? Is iedere escaperoom geschikt of kan je beter even goed rondkijken?

Kijk naar je kind!

Of een escaperoom iets is voor het feestje van je kind, hangt vooral af van je kind. Natuurlijk zullen er kinderen zijn die het niets vinden. Is zo’n kind nu net de jarige, dan moet je het vanzelfsprekend niet doen, ook al is het origineel, juist zo leuk of wat dan ook in jouw ogen. Het feestje moet immers vooral leuk zijn voor de jarige! Daar wordt het partijtje immers voor gehouden. Is je kind snel bang, let dan even op wát je kiest, want uiteraard is de ene escaperoom spannender dan de andere. Jij kent jouw kind het beste, dus hou vooral zijn of haar ‘kenmerken ’in de gaten bij het wel of niet kiezen van een escaperoom op een partijtje.

Let op de leeftijd

Escaperooms worden in heel veel variaties aangeboden. Uiteraard kies je een escaperoom die past bij de leeftijd van de kinderen. Automatisch zal de mate van spanning, de activiteiten en moeilijkheidsgraad van de opdrachten zijn afgesteld op deze leeftijdsbepaling. Denk niet dat je best kan sjoemelen met die leeftijden, want dan snij je al snel in je vingers. En een horde bange of gefrustreerde kinderen wil je niet bij hun ouders thuis willen brengen…

Zoek een leuk onderwerp

Onderwerpen van escaperooms lopen heel erg uitéén. Ga je schatten zoeken in een escaperoom, wil je ontsnappen uit een gevangenis, of wat dacht je van een heuse rechtszaal? Bankovervallen of een erfenis vinden, het kan allemaal! Kijk eens rond en probeer het onderwerp aan te laten sluiten bij de interesses van je kind. Zo maak je het nog leuker voor hem of haar!

Gezonde spanning

Of het allemaal niet erg spannend is? Als je kiest voor een escaperoom, die echt voor de leeftijd van de kinderen geschikt is, dan kan je ervan uit gaan dat het allemaal wel mee valt en het blijft bij een gezonde spanning. En zeg nou zelf: een beetje spanning op zijn tijd is immers gewoon leuk!

Acteurs

Door een beetje rond te snuffelen kom je ook op leuke extra’s, die de beleving net weer even anders maken. Wat dacht je van begeleiding door een verkleden acteur, bijvoorbeeld? Kies dus niet blindelings voor de eerste de beste escaperoom, maar kijk eens verder en kom zo uit bij het leukste op het gebied van escaperooms!Over de Auteur

Schrijven is mijn passie, zowel voor geld als hobby

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[240 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo