Een plaats om nieuwe boeken te leren ontdekken - Artikelpost

Een plaats om nieuwe boeken te leren ontdekken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 165 | Aantal woorden: 518 | Datum: | 0 commentaar

Veel mensen lezen graag boeken, dat is algemeen bekend. Er worden nog steeds ontzetten veel boeken gekocht (en geschreven), de boekenwinkels liggen er vol van. Bij veel mensen thuis zie je ook kasten met planken vol boeken in de woonkamer. Veel mensen geven ook graag een boek als cadeau met de feestdagen of voor een verjaardag van vrienden, familie of kennissen.

Een van de problemen die mensen hebben bij het vinden van nieuwe boeken om te lezen is dat ze niet weten waar ze goede tips kunnen vinden voor hun dagelijkse of wekelijkse portie leesvoer. De beste tips krijg je eigenlijk nog van andere mensen die veel gelezen hebben en dat is wat de website BesteBoeken.be ook wil aanbieden. Op die website worden namelijk al mijn favoriete boeken weergegeven en besproken. In al mijn favoriete genres. En die genres zijn vrij divers. Ik lees graag de betere klassieke en moderne fantasy boeken, maar ook bijvoorbeeld science fiction verhalen van meestal Amerikaanse auteurs zoals Isaac Asimov en nog veel anderen. Mijn favoriete science fiction boek is Dune. Nu erg bekend omdat er een populaire film van is verschenen in 2021.

Maar ik lees nog veel meer genres graag. Detectiveboeken en thrillers bijvoorbeeld. Ook horrorboeken, bijvoorbeeld van de bekende schrijver Stephen king, lees ik graag. Maar ook bijvoorbeeld Dan Simmons heeft goede horror boeken geschreven, die ik natuurlijk ook een plaatsje geef op de website. Wat staat er verder nog op de website? Bijvoorbeeld historische romans of 'gewone' romans. Maar ook  biografieën en auto biografieën zoals de biografie van Maxim gorki, die een echte aanrader is. Of bijvoorbeeld de biografische geschriften van mark twain die bijvoorbeeld vertelt over zijn ervaringen als loods op de Amerikaanse rivier de Mississippi. Heel interssant allemaal om te lezen.

Een ander onderdeel van de site zijn lijsten met 'klassieke' boeken. Dat zijn dan boeken uit de klassieke Romaine tijd. Voorbeelden van auteurs binnen dat genre zijn bijvoorbeeld Julius Caesar die ene boek schreef over zijn oorlogen in Gallië, dat is bijvoorbeeld ook het huidige België. Heel interessant om te lezen over die geschiedenis van het verre verleden. Ook van Grijkse klassieke auteurs staan er boeken op BesteBoeken.be.

Op de website krijg ik veel positieve reactie van mensen die de keuze van mijn boeken erg interssant vinden. Neem dus zeker ook eens een kijkje en misschien ontdek je zo wel jouw nieuwe favoriete boek. Wat is er immers meer ontspannend en leerrijk dan een boek te lezen lekker in de zetel thuis. Maar kies dan wel voor een goed boek, dat is zoveel aangenamer. Haal dus voordeel uit de revaring van andere lezers en kies voor een boek dat iemand anders aanbeveelt. Je zal er geen spijt van krijgen!Over de Auteur

De webmaster van BesteBoeken.be

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[360 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo