FB pix Een rondvaart in Rotterdam of Amsterdam maken - Artikelpost

Een rondvaart in Rotterdam of Amsterdam maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1020 | Aantal woorden: 459 | Datum: | 0 commentaar

 

Rondvaarten maken zijn een ideale manier om meer van Nederland te ontdekken. Via het water kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Denk bijvoorbeeld aan Rotterdam, met de enorme havens waar 24 uur per dag, 7 dagen per week gewerkt wordt. Met een boot is dit havengebied van Rotterdam ontzettend goed te verkennen. Het is zelfs zo dat Rotterdam de grootste haven van Europa heeft. Wil je Rotterdam echt ervaren, dan kun je haast niet om de havens heen. Tijdens een rondvaart in Rotterdam op een speciale boot is de echte Rotterdamse havensfeer goed te ervaren. Vaar met een boot door de havens, zie de grootste containerschepen, vaar langs de reparatieplaatsen van de schepen en zie met eigen ogen hoe schepen geladen worden, klaar om over de wereld te varen.

 

Maar niet alleen in Rotterdam is veel te ontdekken, ook in de hoofdstad Amsterdam valt genoeg te beleven. Met een rondvaart in Amsterdam ontdek je onder andere de Zaanse Schans, de oude cacaofabrieken, de Magere Brug, Carré en de vele Amsterdamse grachten. Het is zelfs mogelijk om over het IJsselmeer te varen met een rondvaartboot. Er zijn zelfs bedrijven van bootverhuur die het mogelijk maken om een visje te halen in Volendam. Via het IJsselmeer kan ook worden doorgevaren naar de Vecht. Hier kun je genieten van de mooie natuur die Nederland te bieden heeft.

 

Rondvaarten nemen vaak heel wat uren in beslag, omdat er zoveel te zien is in Nederland. Het is dan ook ideaal wanneer een rondvaartboot beschikt over catering aan boord. Zo kun je eenvoudig je gasten voorzien van een hapje en een drankje, wat zij zeker op prijs zullen stellen tijdens een lange rondvaart door de mooie Nederlandse wateren. Genieten op de Nederlandse wateren is de ultieme vorm van ontspanning én genieten tegelijkertijd.

 

 

 Over de Auteur

BOOT10 heeft diverse rondvaartboten die geschikt zijn voor het maken van een mooie rondvaart. BOOT10 vaart onder andere in Rotterdam en Amsterdam langs al het moois dat Nederland te bieden heeft.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo