Eilandhoppen, de Canarische eilanden - Artikel Post - Artikel Marketing

Eilandhoppen, de Canarische eilanden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: onlinemarketing
Gezien: 507 | Aantal woorden: 372 | Datum: Mon, 9 Dec 2013 | 0 commentaar

Ik heb altijd al de Canarische Eilanden willen bekijken en heb daarom besloten om te gaan eilandhoppen, dit verhaal wil ik graag met jullie delen. De eilanden die ik heb bekeken zijn Gran Canaria, Tenerife, La Gomera en La Palma. Gedurende ruim 3 weken (22 dagen) heb ik gereisd langs de verschillende eilanden en ik kan het iedereen aanraden! Vooral het verschil tussen deze vier eilanden is erg leuk te zien en je komt natuurlijk langs de mooiste plekjes met de ferry.

De reis begon op het eiland Gran Canaria, vermoedelijk het populairste eiland onder toeristen want hier was het gezellig druk. Hier heb ik de bekende badplaatsen bezocht en nog wat natuurschoon bekeken. Het hoogtepunt vond ik de prachtige duinen van Maspalomas en el Roque Nublo, een groot rotsblok boven op een berg vanwaar je een prachtig uitzicht hebt. Ook nog een nachtje heerlijk gedanst in het gezellige uitgaansleven Gran Canaria is zeker een aanrader!

Na mijn prachtige bezoek aan Gran Canaria ging de reis naar Tenerife. Qua natuur vond ik Tenerife mooier dan Gran Canaria en dat komt voornamelijk door de prachtige vulkaan El Teide van 3718 meter hoog. Ook op Tenerife zijn veel toeristen en dat maakt het tot een gezellig vakantie eiland met bovendien mooie stranden.

Van het gezellig drukke Tenerife vertrok de ferry naar La Gomera, en dat is een wereld van verschil. La Gomera is in tegenstelling tot Gran Canaria en Tenerife een rustig eiland waar geen massatoerisme plaatsvindt. La Gomera is qua natuur een prachtig eiland met als hoogtepunt het nationale park genaamd Garajonay. Ook kan je hier walvissen spotten maar dit heb ik niet gedaan.

Toen was het helaas alweer tijd voor het laatste Canarische eiland, La Palma. La Palma, staat ook wel bekend als La Isla Bonita (het mooie eiland) en dat is zeker waar. Op La Palma heb ik prachtige wandelingen gemaakt door de vele dichtbegroeide bossen.Over de Auteur

Boekingen.nl is een online reisbureau aangesloten bij de ANVR en SGR. Met de gebundelde ervaring van twee ervaren reisbureaus in Noord-Nederland biedt Boekingen.nl de beste reisproducten, van losse vluchten tot compleet verzorgde wintersport- en zonvakanties.  

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo