Eindelijk eens een origineel bedrijfsuitje - Artikel Post - Artikel Marketing

Eindelijk eens een origineel bedrijfsuitje

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 400 | Aantal woorden: 413 | Datum: | 0 commentaar

 

 

Wat zijn de meest geschikte bedrijfsuitjes? Voor de baas van het bedrijf is het niet alleen belangrijk dat de medewerkers een leuke dag hebben, maar het bedrijfsuitje moet ideaal gezien ook een positief effect hebben op werkzaamheden.

Gezellig uit eten gaan met alle medewerkers van het bedrijf is natuurlijk erg leuk, maar in de pauzes van de werkdagen zitten collega’s ook met elkaar aan tafel. Het is daarom leuk om echt iets te ondernemen, zodat men elkaar in een andere manier leert kennen. Teambuilding is daarom een belangrijk element dat tijdens veel bedrijfsuitjes aan bod komt.

Door medewerkers in teamverband te laten samenwerken in een andere omgeven als de werkvloer heeft een goed effect op de uiteindelijke samenwerking en onderlinge omgang op de werkvloer. Samen iets beleven vergroot immers de onderlinge band.

Verschillende soorten bedrijfsuitjes:

Actieve bedrijfsuitjes waar beweging centraal staat zijn ideaal voor teambuilding. Vaak wordt er gekozen voor een avondje bowlen of jeu de boules, maar er zijn vele soorten originelere activiteiten die medewerkers van een bedrijf de mogelijkheid geeft elkaar op en andere manier te leren kennen. Voorbeelden van actieve bedrijfsuitjes zijn bijvoorbeeld boogschieten, klimmen en abseilen en het bouwen van vlotten. Bij klimmen en abseilen leer je op andere mensen te vertrouwen. Tijdens het (zo snel mogelijk) bouwen van vlotten is een goede samenwerking uiteraard erg belangrijk.

Ook kunt u denken aan gemotoriseerde activiteiten, zoals het rijden in een 4x4, of het besturen van een quad of Segway. Voertuigen die je over het algemeen niet dagelijks bestuurt.

In heel het land liggen mogelijkheden voor leuke uitjes. Elke provincie biedt iets andere. Dus wanneer er een bedrijfsuitje Utrecht, Gelderland of Noord-Holland georganiseerd moet worden zoek dan niet meteen de dichtstbijzijnde kegelbaan, maar denk eens aan die tal van overige leuke opties die ons land te bieden heeft.Over de Auteur

Verschillende artikelen die inspelen op de nieuwste trends.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[165 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo