Familiefeest organiseren? - Artikelpost

Familiefeest organiseren?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 531 | Aantal woorden: 419 | Datum: | 0 commentaar

Het is weer tijd voor een feestje met de familie en dit jaar mag jij het feestje organiseren! Heel leuk allemaal, maar wat moeten jullie met z’n allen gaan doen? Je hebt al wel wat ideeën, maar die ideeën zijn het eigenlijk net niet. Dit komt omdat er zowel kinderen als ouderen mee gaan. Kinderen willen hun energie kwijt in bijvoorbeeld een speeltuintje en ouderen (volwassenen, opa, oma etc.) zijn al blij als ze lekker bij kunnen kletsen onder het genot van een lekker drankje en lekker hapjes. Gelukkig zijn er nog genoeg mogelijkheden voor het organiseren van een geslaagd familiefeestje!

Onderneem activiteiten als groep

Weet je wat wel een leuk idee kan zijn voor een familiefeest? De Drentse Koe! Dit is een ijs- en speelboerderij in Ruinerwold (in de buurt van Meppel). Hier is genoeg te beleven voor zowel kinderen als ouderen. De kinderen kunnen zich bijvoorbeeld helemaal uitleven in de speeltuin of speelschuur. Daarnaast kun je ook verschillende activiteiten ondernemen met de familie, als groep. Denk bijvoorbeeld aan een familiefiets of een potje boerenbiljart.

Samen verdwalen op het platteland

Of verdwaal met z’n allen in een maïsdoolhof, die ook nog eens heel leerzaam is! Jouw familie wordt namelijk getest aan de hand van een vragenlijst. Ben je al benieuwd hoe die ene familielid zal gaan scoren? Wie weet er nou het meeste af van het platteland? Verder kun je de dag afsluiten met een gezellige BBQ of andere buffetten. De Drentse Koe is een voorbeeld voor een leuk familie uitje. Het is een keer wat anders dan een familiefeest Overijssel bij iemand in de tuin. Op de website (www.drentsekoe.nl) krijg je alvast een goede indruk van de boerderij.

Ik weet wel zeker dat een bezoekje aan de Drentse Koe voor veel blije gezichten zorgt. Natuurlijk kun je zelf kiezen wat je op de dag zelf allemaal wil doen. Een ding weet ik zeker, je zal samen met jouw familie genieten op een verrassende locatie in Overijssel. Oftewel, beleef een dag vol plezier!Over de Auteur

B schrijft over uiteenlopende onderwerpen in allerlei branches 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo