Feesten en genieten aan boord - Artikelpost

Feesten en genieten aan boord

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 950 | Aantal woorden: 415 | Datum: | 0 commentaar

Wist je dat Nederland voor ruim 18% uit water bestaat en dat Rotterdam één van de grootste en belangrijkste havens is van Europa? Maar waarom doet het gros van de Nederlanders dan zo weinig op het water? In de zomer lekker zwemmen of een bootje huren en in de winter schaatsen, als het weer het toelaat dan.

Maar je kunt niet alleen varen op een boot, tegenwoordig bestaat er zelfs de mogelijkheid om unieke evenementen op een boot te organiseren. Een heuse partyboot dus. Het aantal evenementen wat op een boot georganiseerd kan worden is enorm, hieronder een kleine greep uit de talloze mogelijkheden:


•    Bedrijfsuitje
Heb je al zoveel verschillende bedrijfsuitjes georganiseerd, heb je inmiddels alles al gedaan en wil je iets anders dan de standaard dingen, zoals steengrillen of bowlen? Dan is een bedrijfsuitje op een boot een unieke ervaring voor al het personeel. Tijdens dit uitje kun je, wanneer je dit wilt, de basiskennis opdoen die je nodig hebt om een schip draaiende te houden en te besturen. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus.
•    Vrijgezellenfeest
Een vrijgezellenfeest beslaat meestal een groot gedeelte van de dag en bestaat uit verschillende locaties. Maar waarom niet alles op één locatie? Een boot is hiervoor een geschikte locatie, zeker met de all-inclusive arrangementen die je kunt boeken. Zo kun je de hele dag gezellig eten en drinken en dat op het water.
•    Bruiloft
Op zoek naar een unieke trouwlocatie? Wellicht dat een boot dan een leuke en mooie optie is. Het voordeel van je huwelijksfeest vieren op een boot is dat je geen last hebt van laat binnendruppelende gasten en ook geen gasten die het feest vroegtijdig verlaten. Zo is meteen iedereen van de partij en dus snel in de stemming.

Maar ook voor zakelijk gebruik kun je een partyschip huren, zoals een vergadering of presentatie. Een uniek evenement op een schip is iets wat eigenlijk iedereen wel een keertje meegemaakt moet hebben in het leven. Grijp dus die kans en verras je vrienden, familie of collega’s met iets origineels!

Over de Auteur

Ik ben Rosalie de Boer en ik ben werkzaam voor Partycharter.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Vampire & Haie
Vampire & Haie

€ 2,99
Toon product

Vampire & Haie
Vampire & Haie

€ 5,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo