FB pix Feestlocatie kiezen - Artikelpost

Feestlocatie kiezen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1377 | Aantal woorden: 420 | Datum: | 0 commentaar

 

Eén van de belangrijkste dingen die je moet bepalen wanneer je een feest gaat geven, is de locatie. De succesfactor van je feest hangt voor een groot deel af van de locatie waarop je het feest geeft. Voor welke feestlocatie je kiest, hangt uiteraard af van het aantal genodigden. Voor twintig gasten ga je op zoek naar een andere locatie dan voor vijftig gasten. Datzelfde geldt voor honderd gasten, of een ander willekeurig aantal. Daarnaast is bij de keuze van een uiteindelijke feestlocatie ook van belang wat voor gasten je uitnodigt. Gaat het bijvoorbeeld om je familie, om je vrienden, of om zakenrelaties? Alle drie deze 'groepen' vereisen een ander soort feestlocatie.

 

Niet alleen de exacte locatie van je feest is dus van belang, maar ook de uitstraling van het feest is erg belangrijk. Zo is een vervallen zaal vaak niet om te toveren tot een gigahippe tent. Kies je voor een feest met een chique uitstraling, dan is het niet aan te raden dit op een naar uitlaatgassen stinkend bedrijventerrein te doen. Voorbeelden van feestlocaties zijn ondermeer een feestzaal, een partyschip/feestboot en een restaurant. Maar uiteraard zijn er nog veel meer feestlocaties te bedenken, afhankelijk van waar je woont. Zo zul je in Rotterdam andere feestlocaties vinden dan in bijvoorbeeld het dorpje Aalbeek (Limburg).

 

Een partyboot is vaak een erg leuke feestlocatie. Vooral in steden als Amsterdam en Rotterdam zijn veel bedrijven waar je een partyboot kunt huren. Tijdens het feesten varen, en tijdens het varen feesten: het is een combinatie die een feest geheel uniek maakt. En in de meeste gevallen is een partyschip voorzien van allerlei gemakken. Aan boord is bijvoorbeeld een dansvloer, een lounge, mogelijkheid tot catering en een geluidsinstallatie voor goede muziek.

 Over de Auteur

BOOT 10 heeft diverse feestboten in Rotterdam, Amsterdam, Leiden en Utrecht. Hier kunnen diverse feesten worden gegeven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo