De leukste informatie over Netlix - Artikelpost

De leukste informatie over Netlix

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 143 | Aantal woorden: 469 | Datum: | 0 commentaar

Netflix puilt uit van de goede en minder goede series en films en documentaires. Het is soms niet meer mogelijk om door de bomen het bos te zien. Daar wil de nieuwe website en blog Netflixje.com bij helpen. De site biedt het laatste nieuws over de nieuwe series en films van Netflix die uitkomen en besprekingen van materiaal dat al op de site staat. Welke series en films zijn echte aanraders binnen hun genres, dat kom je te weten.

Momenteel is het natuurlijk Squid Game dat bij Netflix met veel van de aandacht gaat lopen. Over die Koreaanse serie vind je op Netflixje dan ook alle informatie terug, bijvoorbeeld de vraag of er een Squid Game seizoen 2 staat aan te komen (en het antwoord op die vraag is ja, kunnen we hier al laten weten).

Eerlijke reviews van de nieuwste series en films. Zo is op 2 november de zwarte western The Harder They Fall uitgekomen en krijg je daar vandaag al een bespreking van op de site. In die nieuwste wester met Idris Elba heb je vooral zwarte Amerikaanse acteurs en actriv-ces die de rollen van de good en de bad guys spelen, wat wel verfrissend is. De western doet daarbij door het gestileerde geweld vaak aan Quentin Tarantino denken. Toch hebben wij de film niet geplaatst bij de echte aanraders van Netflix, daarvoor kon die ons niet voldoende overtuigen.

Een ander onderdeel van Netflixje is merchandise. Van de meest populaire films en series zullen wij onze lijst met de beste producten van die serie of film meegeven, met links waarbij je die producten kan aanschaffen natuurlijk. Voordeel voor jou als beozker van de site is dat je de merchandise direct kan gaan kopen, voordeel voor ons als website is dat wij per aankoop een kleine commissie op de verkoopprijs hebben.

Het opzetten van een site als Netflixje is veel werk. Wij zijn dus steeds op zoek naar mensen die ons hierbij willen helpen. Schrijf je graag blogs of besprekingen van de nieuwste films en series op Netflix dan kan je dat op onze site zeker komen doen. Maar we hebben ook plannen voor een Facebook groep en een forum, waarmee jij zou kunnen helpen. Het is een echt leuk project waarbij je kan aansluiten, dus zeker doen. Netflixje is niet bedoeld als kortstondig project. Het is de bedoeling dat de website jaren en jaren zal bestaan, en jij kan dan daar deel van uitmaken. Zeker doen.Over de Auteur

Webmaster en beheerder van Netflixje.com

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[163 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo