FB pix Galapremière Jackie - Artikelpost

Galapremière Jackie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1609 | Aantal woorden: 491 | Datum: | 0 commentaar

Op maandagavond 7 mei werd de galapremière van Jackie, de nieuwe film van Antoinette Beumer gehouden. De feestelijke première vond plaats in het DeLaMar Theater in Amsterdam. 
Mensen in het bezit van een Platinum Card van American Express konden kaarten reserveren voor deze bijzondere gelegenheid.
De Eyeworks speelfilm van Antoinette Beumer is naar een idee en scenario van Marnie Blok en Karen van Holst Pellekaan. De hoofdrollen van deze film worden onder andere door de zussen Carice en Jelka van Houten en de Amerikaanse actrice Holly Hunter gespeeld.
In de film Jackie spelen Carice en Jelka van Houten de rollen van de tweelingzussen Sofie en Daan. Ze zijn opgegroeid in Nederland in een gezin zonder moeder maar met twee vaders. 
Op 33-jarige leeftijd krijgen ze een telefoontje van hun biologische moeder uit Amerika, die tot die tijd niet bekend was bij hen. De reis met hun ietwat vreemde moeder, Jackie, wordt een avontuur die hun hele leven veranderd.
De Amerikaanse actrice, Oscarwinnares Holly Hunter kwam speciaal voor de galapremière over naar Nederland. Andere aanwezigen waren Carice en Jelka van Houten. Ook waren enkele acteurs aanwezig die bijrollen vervullen in de film Jackie. Namelijk Hajo Bruins, Jaap Spijkers, Paul Hoes, Jeroen Spitzenberger en Elise Schaap.
Carice en Jelka gaven aan dat ze goed konden samenwerken voor de film Jackie. Toch is er kennelijk ook wel eens irritatie tussen de twee. Gedurende de première werden de zussen van Houten vaak vastgelegd op de camera. Op een bepaald moment ontstond er enige irritatie bij Jelka omdat tijdens een interview door Novum, Carice meer aandacht kreeg dan zij. Jelka kreeg het gevoel dat ze genegeerd werd. Zij maakte hierover een opmerking en liep op een gegeven moment zelfs weg van het interview. Carice reageerde hierop door te zeggen dat het onderwerp was afgesloten. De volgende dag reageerde Jelka woedend op het filmpje, dat hierover verscheen. “Sommige dingen gaan niet over jaloezie maar over hele onbeschofte reporters lelijk hoor novum nieuws #sensatiemakerij.”, twitterde ze. Ook liet ze weten dat er geen sprake was van jaloezie.
Ondanks deze teleurstelling was het een aangename en zeer geslaagde avond.
Het publiek was ook erg enthousiast over de film Jackie. Sinds 10 mei is de film Jackie te zien in de Nederlandse bioscopen.

Over de Auteur

Ik schrijf er regelmatig over reizen, fim etc.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo