Google investeert in Youtubers - Artikel Post - Artikel Marketing

Google investeert in Youtubers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 422 | Aantal woorden: 612 | Datum: | 0 commentaar

Enorme transformatie

In de afgelopen vier jaar heeft YouTube een gigantische transformatie gekregen. We hebben gezien dat de kwaliteit van de video’s verbeteren. Van korrelige beelden van webcams naar de prachtige 4K beelden. We hebben gezien dat tieners begonnen met vloggen in hun slaapkamers en zelfs meer fans krijgen dan de populaire TV programma’s. En we hebben gezien dat de  partner inkomsten blijven groeien in een goede tempo, wat de makers van de video’s de kans geeft om te doen wat ze willen doen op Youtube. Momenteel krijgt Youtube meer dan 1 miljard bezoekers per maand om hun favoriete Youtubers en kanalen te kijken.

Gedurende die tijd zijn er een aantal belangrijke beslissingen genomen om deze transformatie te waar te maken. Er zijn eerst een reeks  investeringen geweest in kanalen om de Youtubers ecosysteem te ondersteunen. Zesentachtig van die kanalen behoren nu tot de top 1 procent van YouTube.

Youtube ondersteuning

En om zeker te zijn dat de creators genoeg productie-ondersteuning hadden, zijn er Youtube Spaces in Los Angeles, Tokyo, Londen en New York geopend. Deze ruimtes bieden de creators gratis toegang tot de nieuwste en beste apparatuur, decors en het ondersteunen van creativiteit en inhoud.

Na al deze ondersteuning gaat Youtube nog miljoenen investeren in de meest populaire Youtube sterren. Dit wordt gedaan zodat Youtube  sterren niet een overstap maken naar bijvoorbeeld tv-zenders of Facebook. Momenteel kunnen de Youtubers alleen geld verdienen met de advertenties van Google die draaien op hun video’s.

EnzoKnol

Of er ook Nederlandse Youtuber’s geld zullen krijgen van Google is niet bekend. In Nederland zijn er ook een aantal naar Nederlandse begrip grote Youtubers. Eén hiervan is Enzo knol. Enzo heeft met zijn Youtube kanaal  Enzoknol  meer dan 375 duizend abonnees weten te bereiken in slechts 13 maanden tijd.  Met zijn dagelijkse vlogs en Minecraft serie heeft Enzo Knol dagelijks meer dan 500 duizend kijkers. De populariteit van de Knolpower texture pack heeft hierbij geholpen.

 

Artikelonline.nlOver de Auteur

Op Enzoknol.net vind je alle informatie over Enzo Knol en Youtube.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo