FB pix HBO series in Nederland - Artikelpost

HBO series in Nederland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1755 | Aantal woorden: 655 | Datum: | 0 commentaar

HBO Series

 

Enkele van de meest verslavende TV series ooit gezien op televisie zijn eigenlijk HBO mini series. Populaire shows hebben de neiging om meteen de aandacht van de kijker te vangen, houd ze de hele aflevering aan het beeld gekluisterd, en laat ze wachten tot de volgende aflevering van de serie word uitgezonden. Vroeger, in het begin van de jaren ’80 toen HBO voor het eerst begon, waren ze bekend als de leider in de TV industrie. Deze top drie van mini series geven een vluchtige blik van de hoge kwaliteit entertainment waar je van kunt genieten, en zijn maar een paar van de vele redenen waarom het slim is om toegang tot HBO in uw huis te hebben.

1. V.  staat niet voor het Romeinse cijfer vijf, maar staat voor het Engelse woord Visitors en niet van het lieve en schattige soort. Deze populaire mini serie op HBO vertelt het verhaal van aliens die op de aarde komen om een ruil te maken met de mensen, een ruil die voor beide partijen voordelen zou moeten hebben. Maar het lijkt of de aliens geheimen verbergen en, met hun vermogen om van vorm te veranderen, de aandacht hebben getrokken van een wetenschapper, gespeeld door Faye Grant, en de rondzwervende journalist, gespeeld door Marc Singer. De hardhandige gelijkenis van de serie met het fascisme had critici en kijkers vastgenageld tot het einde. De mini serie werd later opgepakt om er een normale serie spin-off van te maken, deze duurde echter maar één seizoen.

2. Band of Brothers. Je hoeft geen liefhebber van geschiedenis te zijn om verslaafd te raken aan deze prachtige serie. Band of Brothers is een show dat vertelt over verschillende Easy Company soldaten die vochten in de Tweede Wereldoorlog. Deze eerlijke kijk op het leven tijdens en na de oorlog laat de angsten zien die zij hebben geconfronteerd, hun vooroordelen en persoonlijkheden, en de algemene menselijkheid van elke soldaat die is ondervraagd voor de serie. Hun gevechten en wat zij tegenkwamen terwijl ze probeerden te overleven maakt deze serie zeker een favoriet.

3. From the Earth to the Moon. Op een gegeven moment wensen we allemaal dat we andere rijken konden onderzoeken. From the Earth to the Moon vertelt het achter-de-schermen verhaal van mensen die zich hebben voorbereid op reizen naar de ruimte en die mislukking en succes hebben meegemaakt. De verhalen van de families die de astronauten steunen zijn net zo interessant als de verhalen over de mannen die de weg vrijmaakten voor ruimtereizen in onze generatie.

Tussen de sport shows, films, voor het eerst uitgezonden series en de baanbrekende HBO mini series, is er geen plaats voor de vraag of HBO een industrieleider is. Aan het einde van een lange dag werken is er niets meer ontspannend als je favoriete drankje en een HD of On-Demand mini serie van HBO. Wie weet…misschien is jouw favoriet wel kanshebber om één van de top drie mini series ooit te worden.
Over de Auteur

Wilt u ook HBO series kunnen zien ? Dat kan ! U hoeft hiervoor niet in de VS te wonen. Bekijk onze website hbo-series.nl voor mee informatie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo