musical groep 8 maar dan als eindfilm - Artikelpost

musical groep 8 maar dan als eindfilm

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 242 | Aantal woorden: 1805 | Datum: | 0 commentaar

De afscheidsmusical groep 8 is waar veel basischoolscholieren het gehele groep 8 jaar naar uitkijken. Al jaren wordt de groep 8 musical ingezet als afscheid groep 8. Maar nu is er een super gaaf alternatief. Een eindfilm als eindmusical. Dat is een volwaardige Hollywood speelfilm (incl. script), als superleuk alternatief voor de afscheidsmusical groep 8.
Een Hollywood in de Klas eindfilm maken wordt alsmaar populairder. Wat dacht je ervan om met je klas in gala kleding door de ouders ontvangen te worden op de rode loper, komende uit een ware limousine. Als echte filmsterren worden jullie ontvangen, door de papparazzi (ouders) worden er foto's gemaakt en worden er handtekingen gevraagd. Binnen in de filmzaal staat de popcorn machine al te draaien zodat iedereen weltevreden kan deelnemen aan de premiere van jullie vooraf opgenomen eindfilm. Na afloop van de eindfilm, waarin jullie de sterren van zijn, vieren jullie het eindgala. Zo zijn jullie de gehele dag de sterren van de school.

Hollywood in de Klas bied de mogelijkheid voor een zelfstandige eindfilm of een eindfilm met filmcoach. Met een zelfstandige eindfilm gaan jullie samen met de leeraar aan de slag met een zelfstandig eindfilmpakket als vervanging van de musical groep 8. Voor de ontwikkeling van het zelfstandigeindfilmpakket hebben wij ruime ervaring op het gebied van filmeducatie en het maken van eindfilms op basischolen. Leerkrachten geven onze Zelfstandige eindfilmpakketten gemiddeld aan 8,5.
Met een filmcoach van Hollywood in de Klas haal je je eigen regiseur in de school. De filmcoach komt binnen 1 dag de film opnemen en monteert de film tot een eindfilm van 35-40 minuten. Ook de bloopers worden daar uiteraard in meegenomen, dat is lachen geblazen aan het einde van de film.

De eindfilm als alternatief voor de afscheidsmusical groep 8 is een ware happening en een superleuke ervaring. Het is een combinatie van show, feest en film. Bovendien is de eindfilm een prachtige gemonteerde herinnering voor later. Neem snel een kijkje op Hollywood in de Klas.

Over de Auteur

Wij zijn Hollywood in de Klas. De eindfilm educatiespecialist. Wij maken eindfilms als alternatief voor de groep 8 eindmusical. Neem snel een kijkje op Hollywood in de Klas.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo