FB pix Ontmoet de populairste Nederlandse vloggers voor kinderen van 9-15 jaar! - Artikelpost

Ontmoet de populairste Nederlandse vloggers voor kinderen van 9-15 jaar!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 143 | Aantal woorden: 1032 | Datum: | 0 commentaar

In de wereld van vandaag hebben vloggers een enorme invloed op de manier waarop we informatie consumeren en met elkaar communiceren. Vooral voor kinderen tussen 9 en 15 jaar oud zijn vlogs een populair medium geworden om vermaakt te worden en nieuwe dingen te ontdekken. In Nederland zijn er verschillende getalenteerde vloggers die een grote schare jonge fans hebben opgebouwd. Laten we eens kennismaken met enkele van de bekendste Nederlandse vloggers die speciaal populair zijn bij kinderen in de leeftijdscategorie van 9-15 jaar!

Enzo Knol

Met meer dan 2 miljoen abonnees is Enzo Knol een van de meest gevolgde Nederlandse vloggers. Hij begon zijn carrière met het delen van zijn dagelijkse avonturen en is uitgegroeid tot een icoon in de vlogwereld. Enzo's enthousiasme en energieke persoonlijkheid maken zijn video's altijd boeiend en vermakelijk voor kinderen van alle leeftijden.

MeisjeDjamila

Djamila is een zeer populaire vlogger onder kinderen van 9-15 jaar oud. Haar creatieve content, waaronder challenges, DIY-projecten en muziekvideo's, spreekt jonge kijkers aan. Met haar vrolijke persoonlijkheid en grappige video's weet ze haar publiek altijd te vermaken en te inspireren.

StukTV

StukTV is een YouTube-kanaal dat wordt gerund door Giel, Thomas en Stefan. Ze staan bekend om hun spannende en avontuurlijke video's, waarin ze allerlei uitdagingen aangaan. Van spannende spelletjes tot het uitvoeren van bizarre opdrachten, StukTV weet altijd een adrenalinekick te bieden aan hun jonge kijkers.

Dylan Haegens

Dylan Haegens is een vlogger die bekend staat om zijn humoristische sketches, parodieën en grappige video's. Zijn positieve boodschappen en de interactie met zijn kijkers maken hem geliefd bij kinderen van 9-15 jaar. Dylan staat ook bekend om zijn samenwerkingen met andere populaire Nederlandse vloggers, waardoor hij een breed scala aan content kan bieden.

Furtjuh 

Furtjuh, ook bekend als Rutger Vink, is een vlogger die vooral populair is bij kinderen vanwege zijn muzikale talent. Hij creëert grappige muziekvideo's en parodieën op bekende liedjes, die altijd een lach op het gezicht van zijn jonge fans toveren. Met zijn aanstekelijke energie en positiviteit is Furtjuh een van de favoriete vloggers van veel kinderen in Nederland.

Don de Jong

Met zijn unieke mix van humor, avontuur en educatie weet Don de Jong kinderen tussen 9 en 15 jaar keer op keer te fascineren. Hij neemt zijn kijkers mee op ontdekkingstochten door de natuur, waarbij hij hen leert over verschillende dieren, planten en ecosystemen. Don's enthousiasme en passie voor de natuur werken aanstekelijk, waardoor kinderen niet alleen vermaakt worden, maar ook gestimuleerd worden om de schoonheid van de wereld om hen heen te waarderen en te beschermen. Met zijn avontuurlijke video's en educatieve boodschappen heeft Don de Jong een speciale plek veroverd in de harten van vele jonge kijkers.

 

De Nederlandse vlogwereld biedt een overvloed aan vermakelijke en inspirerende content voor kinderen tussen 9 en 15 jaar oud. Enzo Knol, MeisjeDjamila, StukTV, Dylan Haegens en Furtjuh behoren tot de bekendste en meest geliefde vloggers onder deze leeftijdsgroep. Hun video's variëren van dagelijkse avonturen tot creatieve uitdagingen en humoristische sketches. Deze vloggers hebben met succes een band opgebouwd met hun jonge publiek door hen te vermaken, inspireren en aan te zetten tot positieve actie. Dus als je op zoek bent naar vermakelijke en kindvriendelijke vlogs, hoef je niet verder te zoeken dan deze getalenteerde Nederlandse vloggers!Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo