FB pix Rob van de Rhee - Streamen - Artikelpost

Rob van de Rhee - Streamen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1047 | Aantal woorden: 419 | Datum: | 0 commentaar

 

Het downloaden van films, muziek en spellen gebeurt nog steeds in overdonderende aantallen en of het nou legaal of illegaal is, dat is nog steeds niet helemaal duidelijk aangezien de wetgeving nog al eens aangepast wordt als het om dat ondewerp gaat. Rob van de Rhee heeft zijn mening in ieder geval weer klaar en brengt jou hier graag van op de hoogte middels dit artikel over, niet het downloaden van films, maar over het streamen van films naar jouw televisie. Er zijn tegenwoordig steeds meer methodes om dit te kunnen doen en Robert van de Rhee zal hier zijn best doen om jou op weg te helpen zodat jij jouw films lekker op jouw televisie kunt bekijken zonder daarbij steeds je laptop op schoot te hebben of achter jouw computer te zitten.

Allereerst heb je wel even wat nodig. Wanneer jij een film naar jouw tv wilt streamen zal je een mediaspeler nodig moeten hebben. Er zijn namelijk nog niet veel betaalbare televisies met een ingebouwd media center, volgens mij nog geen een. Als mediacenter kun je natuurlijk jouw Playstation of Xbox gebruiken. Wanneer je al een Playstation hebt raden wij jouw aan om alleen een internetkabel te kopen waarmee je jouw Playstation met je computer verbindt. Rob van de Rhee had het eerst namelijk met via het draadloze netwerk maar een simple Divx video stotterde soms al, en een FULL HD video werkte niet eens. Met kabel heeft Robert van de Rhee nooit last van schokkend beeld.

Zodra je de kabel er tussen hebt zitten zorg je er voor dat je het programma PS3 Media Server download en installeert. Na het installeren open je het programma en zorg je dat je Playstation aan staat. Op je Playstation ga je nu naar de map waarin je films staan (zorg er wel eerst voor dat je die map via het net geinstalleerde programma het geshared, Rob van de Rhee was dit de eerste keer vergeten en dat zorgde voor de nodige koppijn). Je selecteert nu simpelweg de film en je kunt gaan genieten van een film die vloeiend wordt weergeven. Veel plezier gewenst!Over de Auteur

Rob van de Rhee is een man met passie voor techniek. Hij heeft een leuke televisie thuis staan en Robert van de Rhee legt graag aan jou uit hoe het streamen van jouw computer naar jouw televisie in zijn werking gaat.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

The Bourne Identity [5DVD]
The Bourne Identity [5DVD]

€ 32,64
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo