Thuisbioscoop - Artikelpost

Thuisbioscoop

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 276 | Aantal woorden: 370 | Datum: | 0 commentaar

Waar het vroeger speciaal was om een televisie in huis te hebben was het al een hele verandering dat de periode aan brak waarin iedereen een televisie in zijn of haar huis had. Dit waren natuurlijk totaal andere televisies dan dat we tegenwoordig gewend zijn, denk bijvoorbeeld aan televisies waarbij je nog televisie keek zonder een kleurenscherm, dus alles nog in zwart wit of denk aan de televisies die we tegenwoordig ‘koelkasten’ noemen met de waanzinnig grote achterkant. Waar de televisies tegenwoordig zo licht zijn als een veertje had je vroeger nog twee man nodig om de tv überhaupt op te tillen.

Analoog naar digitaal

Door de technologie die zich snel ontwikkeld wordt televisie kijken steeds aantrekkelijker. Mensen kopen dat ook steeds grotere televisies voor in de woonkamer met een zogeheten ‘all round system’ als geluidinstallatie erbij, dit houdt in dat je van alle hoeken geluid hoort dus wanneer er in de film iemand van achter komt dan hoor je dit geluid ook van achter je. Door deze ontwikkelingen bestaat er bij televisie kijken naast analoog ook digitaal. Het grootste verschil tussen digitaal en analoog is het bereik in aantal zenders en vooral de kwaliteit. Het beeld is bij digitaal veel mooier dan dat bij analoog het geval is.

Voetbalavond

Elke man kent het wel, een voetbalmiddag of avond met de mannen. Nu worden er natuurlijk meerdere wedstrijden tegelijk worden gespeeld en dus ook worden uitgezonden op verschillende zenders. Nu is het natuurlijk fijn dat als je wilt switchen tussen de kanalen omdat de ene wedstrijd aantrekkelijker is om te kijken dan de ander je een duidelijk overzicht krijgt. Tegenwoordig is dit mogelijk met een TS multiviewer, met dit apparaat krijg je eenvoudig een overzicht in al de televisiezenders en schuif je eenvoudig degene die jij wilt kijken naar voren en bekijk je hem in top kwaliteit.Over de Auteur

Auteur die zich graag verdiepend in de wereld van de televisie

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo