FB pix Goede tips voor het organiseren van een fees - Artikelpost

Goede tips voor het organiseren van een fees

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1015 | Aantal woorden: 551 | Datum: | 0 commentaar

Als er je iets te vieren hebt is het natuurlijk goed om een feestje te gaan geven. Je kunt nu denken aan een huisfeestje. Maar wat is het belangrijk om dit te laten slagen? Je wilt het zo goed mogelijk aanpakken maar wat komt er bij kijken en hoe zorg jij er voor dat iedereen het leuk heeft en niets te kort komt? Lees deze tips door en zo zorg jij er voor dat je feestje echt gaat slagen!

tip 1: De ruimte van het feest hoeft niet groot te zijn, je kunt stoelen en tafels verzetten. Je kunt in de kamer gaan staan met zijn allen en een paar stoelen neerzetten waar mensen dan even kunnen gaan zitten. Je kunt een soort lounge ruimte maken en zorg er voor dat het lekker knus is, dan is iedereen bij elkaar en kunnen alle mensen ook meteen contact leggen met elkaar en ook zij leren zo weer nieuwe mensen kennen en wie weet ontstaan er nog leuke vriendschappen!

tip 2: De verlichting is belangrijk, zet niet de felle plafondlampen aan maar hier en daar een sfeerlampje dit is beter voor de sfeer. Dan wordt het wat gezelliger en zorg je er voor dat je meer in de feeststemming bent! Je kunt ook gaan dansen!

tip 3: Maak van te voren een gevarieerde afspeellijst voor je feest zodat mensen als ze willen kunnen dansen. De muziek moet je niet te hard aanzetten want de muziek moet niet gaan overheersen. Maar zorg wel dat er ruimte is zodat mensen als zij willen ook even kunnen gaan dansen. Zo zorg jij er voor dat er een geslaagde avond geregeld gaat worden en daar doe je nu zelf ook aan mee.

tip 4: Als je veel verschillende mensen uit gaat nodigen die elkaar niet of nauwelijks kennen dan wil je dat de mensen zich toch gaan vermaken. Je kunt hen aan elkaar voorstellen en vertellen hoe jij ze kent en dan loop je weg en kunnen zij met elkaar praten. Je moet zelf niet de hele avond bij een paar personen blijven staan want iedereen moet met elkaar kunnen praten en jij wilt ook van iedereen even horen hoe het is op je feest dus loop geregeld rond. 

tip 5: Je moet zorgen dat er altijd genoeg drank en frisdrank in huis is, niets is zo jammer als er om middernacht al niks meer in de koelkast staat. Let goed op wat je gasten lekker vinden en zorg dat je dat voldoende in huis hebt. Als het warm is dan is veel drinken belangrijk en dit wordt dan ook veel gedaan, ook een hapje zo nu en dan kan zorgen voor de juiste toon van je feestje. 

tip 6: Staat het feestje dan op het einde van de avond toch op een andere sfeer dan in het begin? Misschien omdat er mensen naar huis zijn?  Ga dan nog even de kroeg in.

Over de Auteur

Schrijf graag over feesten geven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo