Beabingo Promotie Codes - Artikelpost

Beabingo Promotie Codes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1316 | Aantal woorden: 351 | Datum: | 0 commentaar

Beabingo is één van de grootste aanbieders van online bingo in Nederland. De site is volledig Nederlandstalig en er staat op elk moment van de dag een Nederlands sprekende medewerker klaar in het geval dat u tegen een probleem aanloopt. Ook de verscheidenheid van bingokaarten maakt Beabingo tot een geliefd speelparadijs voor veel bingospelers. Bingo spelen bij Beabingo kan op verschillende manieren. Ten eerste dient u te beslissen of u 75-getallenbingo wilt spelen of dat u de voorkeur geeft aan 90-getallenbingo. Beide spellen werken met een progressieve jackpot. Dit betekent dat de jackpot elke keer hoger wordt als er een inzet geplaatst wordt. Bij het kiezen van uw bingokaarten ziet u direct hoe hoog de jackpot staat op dat moment. U kunt bingokaarten aanschaffen voor €0.05, €0.10, €0.15, €0.25 en €0.50.

Promotie Code Beabingo

Beabingo beloont haar vaste spelers met het VIP-programma. Indien u lang genoeg speelt komt u hiervoor in aanmerking. Maar ook met nieuwe spelers heeft Beabingo het beste voor. Regelmatig worden er promotiecodes uitgegeven door Beabingo. Een promotiecode geeft recht op een aantal Euro speeltegoed. Hiermee kunt u direct bingokaarten kopen. U hoeft hiervoor niet eerst het speeltegoed te activeren. Het gekregen geld met de promotiecode kunt u niet gelijk laten uitkeren, dit omdat deze bonus bedoelt is om de site uit te proberen. Dat maakt de promotiecodes van Beabingo uniek. U mag zo vaak u wilt promotiecodes van Beabingo gebruiken. Daarbij is wel belangrijk dat elke promotiecode maar één keer geldig is. Om opnieuw te profiteren heeft u dus wel een nieuwe promotiecode nodig.

De promotie code "BINGOVROUWEN" kan door spelers gebruikt worden bij aanmelding, waardoor de spelers een hogere eerste stortingsbonus krijgen. Over de Auteur

Als freelance schrijver schrijf ik veel verschillende artikelen. Het spelen van bingo, maar ook online casino games zoals blackjack en roulette zijn mijn hobby, daarom schrijf ik in mijn vrije tijd ook zo nu en dan een artikel over bingo of over gokkasten. Mijn vorige artikel op ArtikelPost.nl ging ook over bingo, dit artikel "Speel Bingo net als Vroeger". Daarnaast schrijf ik ook zo nu en dan artikelen voor de site van BingoVrouwen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Bingo kaarten 1-75
Bingo kaarten 1-75

€ 6,75
Toon product

Longfield Games Bingomolen zwart metaal 13,5 cm actiespel
Longfield Games Bingomolen zwart metaal 13,5 cm actiespel

€ 13,59
Toon product

Bingo kaarten gekleurd - Bingo block - 5x100 vellen - 0 tot 75 - 5 verschillende series
Bingo kaarten gekleurd - Bingo block - 5x100 vellen - 0 tot 75 - 5 verschillende series

€ 11,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[383 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo