Betaald Pokeren met iDeal, het Veiligste Nederlandse Betaalsysteem - Artikelpost

Betaald Pokeren met iDeal, het Veiligste Nederlandse Betaalsysteem

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 659 | Aantal woorden: 732 | Datum: | 0 commentaar

Wij Nederlanders zijn nogal huiverig wanneer het op online betalingen aankomt, helemaal in vergelijking met onze Oosterburen die voor nagenoeg alles hun creditcard uit de zak tevoorschijn toveren.

Het fenomeen creditcard neemt als betaalmethode wel in populariteit toe, maar op internet zijn de meeste mensen uit ons kleine kikkerlandje nog steeds erg voorzichtig ermee, ongeacht het feit dat alle creditcardbetalingen gewoon door de verstrekkers, meestal zijn dit MasterCard, Visa, of American Express, zijn verzekerd.

Maar goed, Nederland zouden Nederland niet zijn als ze er niks op zouden hebben gevonden. Wij hebben iDeal, en dat is nou eenmaal het allerveiligste betaalsysteem dat je kunt bedenken.

Met iDeal is fraude niet mogelijk

Aangezien iDeal aan je persoonlijke bankrekening is gekoppeld, in ieder geval voor alle mensen met een bankrekening bij een van de hieronder staande banken, hoef je nooit je eigen gegevens kenbaar te maken zoals dat wel het geval is bij een creditcardtransactie, waardoor fraude met iDeal uitgesloten is.

Daarnaast kan je met iDeal niet meer geld uitgeven dan dat er op je bankrekening staat, of in ieder geval niet meer dan dat je rood mag staan, en dat is een zekere gedachte, helemaal voor mensen die graag een spelletje betaald pokeren spelen. Verlies je, dan kan je met een creditcard vaak meer storten dan dat je lief is, en dat zorgt soms voor onprettige verassingen wanneer de eindrekening aan het eind van de maand in de bus valt.

Het enige nadeel dat aan iDeal kleeft is dat je er geen geld op kan storten. Stel je wint een bedragje met betaald pokeren, dan moet je dit op je bankrekening laten uitbetalen. Echt nadelig is dit niet, behalve dan dat het een paar dagen kan duren alvorens je het in je bezit hebt.

Wanneer je een bankrekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers hebt kan je gebruik maken van iDeal om betaald te pokeren op internet.

Online Pokeren en met iDeal betalen

De meeste online pokerkamers waar je betaald kunt pokeren hebben iDeal poker wel als betaalmethode opgenomen. Wanneer je met iDeal geld wilt storten bij een pokerkamer heb je het over het algemeen gezien binnen enkele seconden op je pokerrekening staan.

Het enige waar je wel even rekening mee moet houden is dat je nadat de transactie is voltooid even op de “Terug naar webwinkel” knop klikt. Wanneer je dit niet doet krijgen ze bij de desbetreffende pokerkamer geen melding dat je geld hebt gestort en duurt het dus langer totdat je het gestorte geld tot je beschikking hebt, en dat zou zonde van je tijd zijn.

Profiteer maximaal bij het betaald pokeren

Voordat je gaat storten met iDeal poker is het verstandig om een poker bonuscode op te zoeken voor de desbetreffende pokerkamer, want daarmee krijg je of een bedrag dat je direct kunt gebruiken, of een bedrag dat je dient vrij te spelen door het deelnemen aan pokerspellen met echt geld.

Poker bonussen zijn door pokerkamers in het leven geroepen om spelers naar hun pokerkamer toe te lokken, en ze daar te behouden wanneer ze eenmaal voor de desbetreffende pokerkamer hebben gekozen.

Standaard bieden alle gerenommeerde pokerkamers een lagere poker bonus aan dan de bonussen die je op zogenaamde “affiliate sites” tegenkomt. Affiliate sites zijn sites gemaakt door liefhebbers die de pokerkamers aan klandizie helpen te komen. Als blijk van waardering worden de makers van dit soort sites meestal beloond met een deel van de opbrengst van de door hun aangebrachte spelers. Doordat jij in staat wordt gesteld een betere bonus te krijgen profiteer jij hier ook van!Over de Auteur

Marco de Jager is een online spelfanaat uit Amsterdam. Met een enorme passie voor blackjack en poker slijt hij de tijd dat hij niet als freelance auteur aan het werk is voor derden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo