FB pix Bingo bonussen - Artikelpost

Bingo bonussen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1636 | Aantal woorden: 731 | Datum: | 0 commentaar

Het spelen van Bingo wordt een stuk leuker wanneer je gebruik maakt van Bingo bonussen. Met deze bonussen krijg je meer geld wanneer je een bedrag stort. Hierdoor zul je dus voor helemaal niets bingokaarten kunnen kopen en daarmee toch nog geld winnen. In principe wordt er met de Bingo bonussen dus gratis geld weggegeven.

Startersbonus

Wanneer je nieuw bent op een website is het fijn om er achter te komen hoe alles werkt. MokumBingo snapt dit en daarom is er een speciale startersbonus. Door je simpelweg aan te melden krijg je gratis €3,- op jouw account gestort waarmee je kunt spelen. Hierdoor kun je zelf alvast ervaren hoe alles werkt alvorens jij met jouw eigen geld gaat spelen. Zodra je klaar bent om met jouw eigen geld te spelen, kun je gebruik maken van de stortingsbonussen.

Stortingsbonussen

Er zijn veel verschillende Bingo bonussen waar je gebruik van kunt maken bij MokumBingo. Hier kan ieder gemakkelijk gebruik van maken. De stortingsbonussen kunnen vrijgespeeld worden door geld te storten. Geld storten kan op vele manieren, dus het vrijspelen van deze bingo bonussen is zeer gemakkelijk. Geld storten kan namelijk via iDeal, Neteller, Moneybookers, Ukash en Paysafecard. Er is dus altijd een mogelijkheid om eenvoudig geld te storten.

Eerste stortingsbonus

De eerste stortingsbonus waar spelers van MokumBingo recht op hebben is de 200% extra-bonus. Deze Bingo bonus geeft de speler die geld stort een spectaculaire 200% extra. Dit houdt dus in dat voor elke €10,- die er gestort wordt er €20,- gratis extra bij komt! De voorwaarde hierbij is dat het bedrag minimaal €10,- en maximaal €200,- bedraagt. Er kan dus maximaal €400,- gratis extra ontvangen worden. Er kunnen hierdoor veel meer bingokaarten gespeeld worden.

Tweede stortingsbonus

Een ander onderdeel van de Bingo bonussen is de tweede stortingsbonus. Net als bij de eerste stortingsbonus kunnen spelers een flinke bedrag extra ontvangen door simpelweg geld te storten. Zoals al eerder vermeld is het storten van geld op een account bij MokumBingo zeer eenvoudig. Hierdoor is het vrijspelen van deze Bingo bonussen ook zeer gemakkelijk. Wanneer men voor de tweede keer geld stort bij MokumBingo zal er 150% extra ontvangen worden. Voor elke €10,- die er gestort wordt zal er €15,- extra op het account verkregen worden. Dit kan dan weer gebruikt worden voor het kopen van bingokaarten. Ook hier zit als voorwaarde dat de storting minimaal €10,- en maximaal €200,- mag bedragen.

Derde stortingsbonus

Naast de eerste en tweede stortingsbonus is er nog een onderdeel van de Bingo bonussen; de derde stortingsbonus. Net als bij de eerste twee Bingo bonussen die verkregen worden door geld te storten wordt deze ook zo verkregen. Wanneer er voor de derde keer geld gestort wordt op een account bij MokumBingo zal er 100% extra ontvangen worden. Voor elke €10,- die er gestort wordt zal dus €10,- extra verkregen worden. Hierbij geldt ook als voorwaarde dat het bedrag dat gestort wordt minimaal €10,- en maximaal €200,- mag bedragen.

De stortingsbonussen zijn zeer goede Bingo bonussen, omdat zij er voor zorgen dat er veel gratis geld verkregen wordt wanneer er geld gestort wordt op een account bij MokumBingo. Hierdoor kunnen er meer bingokaarten gekocht worden en dus meer bingorondes gespeeld worden. De winkans zal dan ook veel groter zijn wanneer er meer bingokaarten in het spel zijn voor een speler.

Chatspelbonussen

MokumBingo biedt ook een unieke Bingo bonus aan. Deze bonus kun je verdienen met de chatspellen. Het geld dat je wint met deze Bingo bonussen kun je gebruik voor het spelen bij MokumBingo. Neem dan ook eens een kijkje bij de spellen tussen 10:00 en 0:00 uur, omdat je hiermee gratis bonusgeld kunt verdienen.Over de Auteur

Auteur van Mokumbingo.net die zich richt op het gebied van online bingo

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo