FB pix Bingo kaarten bij 90 bal bingo - Artikelpost

Bingo kaarten bij 90 bal bingo

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1967 | Aantal woorden: 384 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je gewoon bent aan het spelverloop en kaartindeling van 75 bal bingo, kan een spelletje 90 bal bingo vrij ingewikkeld lijken. Hoewel het spelverloop bij 90 bal bingo hetzelfde is, is de kaartindeling helemaal anders.

Een bingo kaart bij 90 kaart bingo bestaat hoofdzakelijk uit 3 rijen. Deze kaarten worden ook gebruikt bij 90 bal online bingo. De rijen die je bij deze bingo kaarten vindt bevatten 5 cijfers die willekeurig over de rij zijn verdeeld. Verder bevat diezelfde rij ook 4 lege vakken. Vaak krijgen spelers ook de mogelijkheid om een aantal kaarten voor 1 enkele spelbeurt te kopen. Deze reeks kaarten word een strip genoemd.

De 90 bal bingo kaart bevat tal van voordelen in vergelijking met een 70 bal bingo kaart. Zo maak je met een 90 bal bingo kaart 3 keer meer kans om te winnen!

Een eerste kans krijg je door een volle lijn. Natuurlijk hoeven de blanco vakken niet worden aangeduid.

De tweede kans komt met het aanduiden van 2 volle lijnen op gelijk welke positie van jouw bingo kaart. Let hierbij wel op, wanneer je een strip hebt aangekocht en twee lijnen hebt in combinatie met verschillende kaarten op de strip is dit niet geldig! De 2 volle lijnen moeten op een en dezelfde kaart op jouw strip zijn.

De laatste kans die je krijgt om te winnen is bij het aanduiden van alle cijfers op je kaart. Bij de meeste bingo spellen word gezien als een zogenaamde Full House.

Kortom, een spelletje 90 bal bingo is niet zo moeilijk te begrijpen wanneer je bekend bent met de bingo kaarten die er worden gebruikt. Verder maak je meer kans om te winnen met 90 bal bingo dan sommige andere bingo spellen en is het spelverloop vaak iets uitdagender omdat je meer naar nummers moet zoeken. Tijd om even te proberen dus !Over de Auteur

Ik hou erg van bingospelen en besloot daarom om erover te gaan schrijven. Er zijn namelijk zoveel verschillende bingo varianten dat het vaak moeilijk is voor vele mensen om deze allemaal bij te houden.

Naast dit bingo artikel heb ik hier op artikelpost wel vaker over bingo geschreven, zo ging een eerder artikel over hoe te winnen met bingo, maar ik heb ook al eens geschreven over bingo bonussen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo