FB pix De gezelligheid van online bingo - Artikelpost

De gezelligheid van online bingo

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 979 | Aantal woorden: 607 | Datum: | 0 commentaar

De laatste jaren is er veel belangstelling voor sociale netwerken op het internet. De meeste mensen kennen de bekende sites wel die zich richten op sociaal netwerken.  Dat zijn sites zoals bijvoorbeeld Hyves en Facebook.  Daarnaast zijn er ook veel sites die niet opgericht zijn met als doel sociaal netwerken maar waarbij de sociale kant wel een grote rol speelt. Neem bijvoorbeeld sites waar je online kansspelen zoals bingo kan spelen.

Bingo is van oudsher een sociaal spel waarbij de gezelligheid een belangrijke rol speelt. Wie wel eens in een bingo hal is geweest zal dit zeker beamen. Tijdens het spelen van het bingo spel wordt er vaak volop gekletst en na afloop blijven de spelers vaak nog even gezellig napraten. Voor veel mensen is het sociale aspect van het bingo spel minstens zo belangrijk als de mogelijkheid om prijzen te kunnen winnen.

Daarom waren veel mensen ook verbaasd dat online bingo zo populair werd. Immers als het sociale aspect bij bingo spelers zo belangrijk is waarom vinden mensen het dan leuk om in hun eentje vanachter een scherm bingo te zitten spelen? Natuurlijk realiseerden sites die bingo spellen aanbieden zich ook hoe belangrijk het  sociale aspect van het bingo spel is voor mensen. Om deze reden hebben sites veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van een sociaal netwerk op hun site.

Bingo spelers kunnen een profiel aanmaken op de site net zoals dat kan op sociale netwerk sites. Ze kunnen hier persoonsgegevens neerzetten en een avatar. Vaak kunnen ze ook zelf berichtjes plaatsen of berichtjes sturen naar andere spelers. Op sommige sites is het profiel aan een blog verbonden en kunnen spelers van bingo spellen er voor kiezen om hun eigen blog bij te houden. Natuurlijk is dat geen verplichting maar op deze manier kunnen spelers hun spelervaring met elkaar delen alsmede andere aspecten van hun leven. Daarnaast bestaat er op veel sites de mogelijkheid om foto’s uit te wisselen met andere spelers.

Een hele belangrijk aspect van een bingo site is de chat. Net zoals bij bingo in een bingo hal is het ook tijdens het spelen van online bingo mogelijk om te kletsen tijdens het spelen. De spelers kunnen met elkaar chatten tijdens het spel. Nu zullen mensen misschien denken dat er vooral over bingo gechat wordt maar dit klopt niet. De spelers praten met elkaar over elk onderwerp onder de zon en worden zo een beetje deelgenoot van elkaars leven. Ze leven met elkaar mee als er zieke kinderen zijn, een nieuwe hondje deel gaat uit maken van het gezin, er tentamens gemaakt moeten worden, rijexamen wordt afgelegd en alle andere aspecten van het leven. Daarnaast kletsen ze met elkaar over alle dagelijkse dingen. Het is altijd heel gezellig op de bingo chat.

Sites moedigen vriendschappen ook aan en bieden spelers vaak de gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens speciale meetings en andere evenementen die de bingo site organiseert. Spelers leren elkaar zo in een informele context kennen. Geen wonder dat er heel wat vriendschappen ontstaan tijdens het bingo spelen. 

 Over de Auteur

Je kan proberen om bingo te spelen, bijvoorbeeld op Maria

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo