FB pix Een leuke en goedkope hobby - Artikelpost

Een leuke en goedkope hobby

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1033 | Aantal woorden: 673 | Datum: | 0 commentaar

 

 
Online bingo spelen is een goedkope hobby. Hoewel kansspelen het imago hebben dat ze duur zijn klopt dit voor bingo spelen niet. Bingo kaarten zijn vaak al te krijgen voor enkele eurocenten en met elke kaart maak je de kans op winst. Het spelen van bingo spellen is dus een hobby die ook heel aantrekkelijk is voor mensen die wat minder te besteden hebben. Daarnaast zijn er nog een paar dingen waarmee je het spelen nog goedkoper kan maken.

Bingo sites bieden nieuwe spelers vaak leuke bonussen aan. Soms een aantal gratis spellen of na je eerste storting krijg je een flink bedrag cadeau van de site. Let goed op welke voorwaarden er aan deze actie verbonden zijn. Vaak is het zo dat je het geld wat je na je eerste storting krijgt niet op mag nemen maar moet gebruiken voor het spelen. Stort je bijvoorbeeld €20 dan zullen de meeste sites je in elk geval ook €20 geven. Er zijn zelfs site die €50 geven na een storting van €25. Dat geld is dus geen winst maar geld wat je in kan zetten voor het spelen van spellen op de site. Op sommige sites mag je de winst die je behaalt uit het spelen met bonusgeld ook niet opnemen maar moet je dit wederom inzetten. Dat is echter op lang niet alle bingo sites zo. Er zijn ook sites waar je de winst gewoon mag houden en op kan nemen. In elk geval loont het de moeite om de voorwaarden goed door te lezen.

Ook vaste spelers worden door de meeste sites niet vergeten en vaak zijn er heel veel bonussen en acties om ook vaste spelers te belonen. Wie slim is schrijft zich in op meerdere sites en kan zo in de gaten houden wat voor een acties er zijn en waar het op dit moment het meest voordelig is om te spelen. Kies niet te veel sites tegelijk want vaak krijgen regelmatige spelers extra beloningen. Het is dus beter om een goede band met enkele sites op te bouwen dan heel onregelmatig op veel sites te spelen. Natuurlijk kan je altijd van de beginende bonus van andere sites gebruik maken. Bevalt de site niet zo goed dan is er ook geen enkele verplichting om te blijven natuurlijk. Speel regelmatig mee op de sites die wel bevallen om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste acties.

Het is niet eens altijd nodig om geld te storten om prijzen te winnen. Veel sites bieden vaste spelers ook bijvoorbeeld chatprijzen waarvoor je geen geld in hoeft te zetten of verloten bijzondere prijzen zoals reizen of speciale events onder vaste spelers. Hiervoor hoef je meestal ook geen geld in te zetten maar deze prijzen worden verloten onder mensen die regelmatig meespelen op de site. Het is natuurlijk heel leuk om zomaar onverwachts een speciale prijs te winnen.

Het is dus niet nodig om veel geld te hebben om online bingo te gaan spelen. Wie slim speelt kan voor weinig geld toch heel veel lol hebben.

 

Over de Auteur

Wilt u meer informatie over te krijgen Maria and bingo spelen Vriendelijk bezoek aan ons.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo