FB pix Flabingo: de toekomst van bingospellen? - Artikelpost

Flabingo: de toekomst van bingospellen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2691 | Aantal woorden: 433 | Datum: | 0 commentaar

Velen onder ons zijn bekend met Bingo, maar minder met de online Bingo varianten die er te vinden zijn. Bingo is de laatste jaren zo in populariteit toegenomen dat ondertussen vele diverse bingospellen zijn ontstaan.

Ook grafisch gezien worden vele bingospellen bewerkt tot een hippere, meer hedendaagse versie van het oude bingospel. Zo is er bijvoorbeeld Flabingo. Bij Flabingo heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen de twee hoofdspellen in Bingo, namelijk de 90 Ball Bingo en 70 Ball Bingo. Toch is er een groot verschil tussen Flabingo en klassieke Bingo spellen, die talrijk online te vinden zijn.

Flabingo behoudt de tradionele spelregels van Bingo, maar is verwerkt in een hip en vernieuwend jasje. Zoals de naam doet vermoeden, is Flabingo een bingospel met een leuk thema, namelijk de flamingo. Het thema maakt het spel automatisch zoveel boeiender en leuker dan de originele online bingo spellen. Flamingo’s zijn uitgewerkt tot half flamingo half bingobal, wat het geheel natuurlijk een grappig uiterlijk geeft.

Voor je kan spelen krijg je eerst een venster waarin je een room kan kiezen, waar je bingo wil spelen. Elke room heeft een maximum aantal spelers en een kaartprijs. Ook is er voor iedere room een welbepaalde jackpot te winnen. De hoogste jackpot is meestal te vinden in de kamer met de meeste spelers en hoogste kaartprijs. Meestal is dit niet hoger dan 0,50 eurocent.

Net zoals bij andere bingospellen is er bij Flabingo ook geld te winnen. Momenteel krijgt iedere nieuwe speler, gratis 5 euro wanneer ze zich aanmelden voor Flabingo. Verder is er momenteel een 10.000 euro jackpot te winnen bij Flabingo. Kortom redenen genoeg om een kijkje te gaan nemen op Flabingo, en een gokje te wagen. Wie weet krijg jij voor jouw Kerst een mooie prijs, of misschien wel 10.000 euro onder jouw kerstboom.



Over de Auteur

Bingo is mijn passie. Daarom probeer ik zoveel mogelijk mensen te informeren over bingo. Eerder schreef ik al diverse artikelen over bingo zoals de spelsregels van bingo en de veiligheid bij bingospellen. Ik vind het heel belangrijk dat mensen goed geïnformeerd zijn over de diverse bingospellen online, zodat iedereen een leuke ervaring heeft met deze online games. Verder heb ik veel ervaring met bingospellen omdat ik deze ook zeer vaak zelf speel.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo