FB pix Hellraiser Gokkast Handleiding - Artikelpost

Hellraiser Gokkast Handleiding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1386 | Aantal woorden: 924 | Datum: | 0 commentaar

 

Hellraiser Gokkast Handleiding

De gokkers op de Fruitluck zijn heel blij met de makers van deze gokkast , de zogeheten Hellraiser Gokkast. Deze mooie fruitautomaat met zijn geheel eigen identiteit staat bekend om zijn vervolgspel wat veel geld uitkeert. De online versie van de Hellraiser Gokkast is namelijk precies een kopie van de originele gokkast die in de gokhallen staat. Fruitluck is vooral beroemd om het maken van top gokkasten die veel mensen op spelen. 

De vormgeving van de Hellraiser Gokkast is rood, zwart en is behoorlijk kleurrijk en heeft een hel achtige uitstraling. Linksonder zie je de rollen van het basisspel die belangrijk zijn voor dit spel. Je ziet rechts het schema met de verschillende prijzen die wel kunnen oplopen tot 200 credits per ronde! Verder heeft de Hellraiser Gokkast een mooi vervolgspel waarbij je de kans krijgt om honderden credits per ronde te winnen. Mocht je drie zandlopers (op iedere rol 1) krijgen, dan kom je in het Hellraiser spel. Dit is heel speciaal want bij iedere tik kan je 100 credits winnen. Links in het midden zie je een klok en dat is de ronddraaiende Hellraiser klok. Stopt hij op 100 dan krijg je 100 credits op je meter gestort! Dit gebeurt bij het vervolgspel met een inzet van meer dan 10 credits. Wij komen hier later gedetailleerder op terug.

Hellraiser Gokkast basisspel

Als je op de Hellraiser gokkast begint te spelen kun je kiezen eerst gratis te gaan spelen, of dat je voor echt geld wilt gaan spelen. Het is meestal wel goed om het spel uit te proberen middels een gratis potje. Om dat te doen heb je 3 mogelijkheden, 1. je stort een bedrag via iDeal wat direct op jouw account staat, 2. je kan naar een nummer bellen, en 3. smsen naar een nummer om een x aantal credits te krijgen. Dit laatste vinden wij het handigst omdat je dan gratis kan spelen om de Hellraiser Gokkast eens goed uit te proberen. Het spel is heel erg simpel maar hij ziet er moeilijker uit dan hij werkelijk is. Het basisspel van de Hellraiser Gokkast wordt gespeeld voor 1 credit per ronde wat overeen komt met 10 Eurocent per draai. Als je dus voor 5 Euro credits koopt kun je wel 50 rondjes spelen! Linksonder gebeurt het allemaal op 3 rollen. Er wordt horizontaal en van links naar rechts gespeeld. De meest linker rol wordt als de eerste rol gezien, deze is ook het belangrijkste.

De rollen zelf vallen natuurlijk verticaal maar de winlijn loopt horizontaal, de zwarte lijn die door het midden loopt. De verdient al als je 2 of 3 dezelfde symbolen op de beschreven rollen scoort. Een van de grootste voordelen hiervan is dat de kans om te winnen groter wordt omdat de Hellraiser Gokkast helemaal automatisch de goede symbolen op de juiste rollen vasthoudt. Bij iedere winstcombinatie ga je naar het 0-4 spel. Vervolgens kan je beslissen of je de gewonnen credits overhevelt naar de Clubmeter. Het vervolgspel van de Hellraiser Gokkast kan beginnen. De te winnen punten zijn als volgt 2 credits voor bijvoorbeeld 2 kersen of citroen symbolen. De hoogste prijs krijg je met maar liefst 200 credits voor 3x de BAR symbolen!

Hellraiser Gokkast vervolgspel

Bij genoeg credits in het basisspel begin je met het vervolgspel op de Hellraiser Gokkast . Jouw inzet kan vergroot worden en je kan voor grotere prijzen gaan gokken op deze speciale fruitautomaat. Als eerste voordeel werk je met 5 winlijnen tegelijk. Ten tweede kun je ook  het minimale aantal van 5 credits gaan inzetten. Het maximale aantal in te zetten credits is 10. Met de 10 credits krijg je ook de kans om het Hellraiser Gokkast Spel actief te maken. Hierbij zijn de winsten een stuk hoger dan in het basisspel. Het minimum aantal credits die je kan winnen zijn 40 credits, en dat loopt op tot 80 en tot maar liefst 200 credits voor 3x een BAR logo!

Hellraiser Gokkast Spel

De makers van Fruitluck hebben ook nog eens een Hellraiser spel ingebouwd voor het gebruikersgenot. Om dit actief te maken moet je minimaal met 10 credits per ronde spelen in het vervolgspel. Als je iets wilt verdienen doe je dat trouwens in ieder geval. Het spel wordt geactiveerd zodra je een symbool met een zandloper erop ziet. De wijzer van de grote klok begint in het midden te draaien. Hij draait om 100 credits en STOP symbolen heen totdat hij stopt. Als hij op een 100 logo stopt krijg je 100 credits en dit gaat steeds sneller totdat de wijzer een keer op een logo stopt. Zo kun je eindeloos doorgaan. Er is heel veel credtis te winnen op de Hellraiser Gokkast van de Fruitluck gokkasten!Over de Auteur

Doordat ik door de jaren heen veel heb gegokt en begonnen ben op de gokkasten vind ik het leuk om handleidingen te maken over de verschillende aanbieders van gokkasten, zoals bijvoorbeeld in dit geval die van Fruitluck. Ook heb ik meerdere artikelen over meerdere onderwerpen en zal ik dit uit blijven bouwen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo