Nog meer vragen van beginnende bingo spelers - Artikelpost

Nog meer vragen van beginnende bingo spelers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 906 | Aantal woorden: 914 | Datum: | 1 commentaar

 
Dit is het laatste deel van een serie artikelen met de meest gestelde vragen van beginnende online bingo spelers.

Kan ik bingo spelen van mijn mobiele telefoon? Dat verschilt per site maar meerdere bingo aanbieders zijn inmiddels zover dat ze ook bingo op de mobiele telefoon aanbieden. Daarnaast zijn er applicaties ontwikkeld voor smartphones.  Verschillende sites vergelijken kan dus de moeite waard zijn om te zien of ze dit aanbieden.

Maakt het uit in welk land ik woon of ik mee kan spelen op een bingo site? Dit kan inderdaad wat uitmaken. Sommige landen zijn uitgesloten op bepaalde sites. Kijk dus goed naar de voorwaarden en mocht je in een land wonen wat op een bepaalde site niet wordt toegelaten kijk dan even naar andere sites want de voorwaarden verschillen per site.

Hoeveel moet ik inzetten? Wederom verschilt dit per site. Een van de leuke aspecten van bingo is dat je vanaf een hele lage inzet al mee kan spelen. Soms is het al mogelijk om voor 0,3€ cent een kaart te kopen. Dat zijn natuurlijk hele lage bedragen. Dat maakt bingo juist tot zo’n toegankelijk spel. Hogere inzet heeft vaak als voordeel dat er ook meer winst te behalen valt. Vaak bieden sites meerdere mogelijkheden aan die verschillen per bingo kamer. Wat het leukst is hangt af van je speelstijl. Sommige spelers vinden het fijn om zo veel mogelijk kaarten te kopen en dus maximaal speelplezier te hebben en andere spelers proberen juist om te kijken of ze een zo hoog mogelijke prijs kunnen winnen. Het fijne van bingo is dat het een spel is waarbij je zelfs als je verliest meestal geen grote bedragen verliest.

Hoe lang duurt het voor mijn geld uitbetaald wordt? Dit verschilt ook per site.Meestal moet je als speler zelf aangeven als je uitbetaald wilt worden en welke hoeveelheid van je winst. In de meeste gevallen zal de betaling gelijk verwerkt worden en zul je binnen een paar dagen je geld krijgen.

Moet ik betalen om mijn winst uitbetaald te krijgen? Op een betrouwbare site is dit niet het geval. Lees wederom goed de voorwaarden door en kies voor een site waarbij je niet hoeft te betalen om je winst op je bankrekening te krijgen. Vergeet niet dat het jouw winst is en dat je als speler dus gewoon recht hebt op dit geld.

Is er een maximum aan uitbetaling per keer? Veel sites hanteren minimum en maximum bedragen  per keer dat je uit wil laten betalen. Wederom zal dit in de voorwaarden staan. Kies liever voor een site met een laag minimum bedrag want dat  betekend dat zelfs als je winst niet heel hoog is je dit gewoon kunt laten uit betalen en niet hoeft te wachten tot je meer winst hebt gemaakt. Tenslotte kan het best zijn dat je geen zin meer hebt om verder te spelen. Zonde als je hierdoor je winst mis zou lopen.

Welke systeem eisen stellen bingo sites? Systeem eisen zijn erg laag maar een 56k modem is in de meeste gevallen aan te raden.

Wat gebeurd er als ik tijdens het spelen de connectie naar de site kwijt raak? In de meeste gevallen is dit geen enkel probleem. Het computer systeem van de site houdt bij hoeveel kaarten je hebt gekocht en welke nummers tijdens het spel gevallen zijn. Ook als je dus de tijdens het spelen de verbinding met de site kwijt raakt zal de computer bijhouden of je bingo hebt gescoord.

Dit waren een aantal van de meest gestelde vragen van nieuwe online bingo spelers. Hopelijk helpt deze informatie nieuwe spelers op weg.

 

Over de Auteur

Wilt u meer informatie over te krijgen Maria and bingo spelen Vriendelijk bezoek aan ons.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo