Online bingo, leuk en gezellig - Artikelpost

Online bingo, leuk en gezellig

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 761 | Aantal woorden: 669 | Datum: | 0 commentaar
 

Bingo is al jarenlang een erg geliefd en populair spel bij heel veel mensen. Ook op het internet wordt er heel veel bingo gespeeld. Online bingo kent precies dezelfde spelregels als traditioneel bingo en is dus heel makkelijk te leren. Zeker wie wel eens een keer bingo heeft gespeeld zal zo door hebben hoe online bingo wordt gespeeld.

 

Bij online bingo koopt de speler bij aanvang van het spel een of meerdere bingokaarten. De waarde van deze kaarten kan verschillen per site en per spel. Er zijn al kaarten vanaf enkele eurocenten te krijgen. Je kan meestal ook met meerdere kaarten tegelijk spelen en zo je kans op winst vergroten. Wie van kaart wil wisselen kan dit doen voor dat het spel begint. Er zijn spelers van bingo spellen die bijvoorbeeld graag willen dat hun geluksnummer op een kaart staat. In dat geval wisselen ze misschien van kaart als hun geluksnummer er niet op staat. Is het spel eenmaal begonnen dan is het niet mogelijk meer om van kaart te wisselen. Bij traditioneel bingo is er een spelleider die een aantal ballen trekt met nummers en deze vervolgens omroept waarop de spelers vervolgens de gevallen nummers wegstrepen. Bij online bingo ontbreekt de spelleider natuurlijk en worden de nummers gekozen door de computer. De software is volledig willekeurig ingesteld zodat ook de aanbieders van het spel geen enkele invloed hebben op welke nummers getrokken worden. De spelers kunnen er voor kiezen om zelf de nummers die gevallen zijn aan te klikken of ze kunnen dit ook door de computer laten doen. Een groot voordeel van online bingo is dat de speler nooit een bingo hoeft te missen. De computer houdt immers alles bij. Mocht de speler tijdens het spel even weg moeten kan hij of zij dit met een gerust hart doen. Mocht de speler winnen dan zorgt de site ervoor dat de speler gewoon de winst krijgt uitbetaald. Dit maakt online bingo tot een heel ideaal spel om tussendoor te spelen. Niet alleen duurt een bingo spel maar een paar minuten het is niet eens nodig om er bij te blijven als de bingo speler dat niet wil. Overigens vinden de meeste spelers het veel te gezellig om zomaar weg te gaan.

 

Gezellig en online spellen zijn misschien geen dingen die je associeert met elkaar maar toch geldt dit voor bingo zeker. Tijdens het spelen zijn de spelers altijd met elkaar aan het chatten. Het is vaak heel gezellig op de site. Bingo spelers praten zeker niet alleen over bingo maar over allerlei onderwerpen. Er ontstaan regelmatig vriendschappen via bingo sites. Veel bingo spelers ontmoeten elkaar ook op meetings en zo worden de vriendschappen nog verder uitgediept.

 

 Kortom niet alleen is bingo spelen heel leuk maar het is ook super gezellig. Geen wonder dus dat online bingo zo populair is geworden. Voor wie het leuk lijkt om ook een keer bingo te spelen. Er zijn heel veel sites die bingo aanbieden zoals bijvoorbeeld de site van Maria waar je allemaal bingo spellen kan spelen naast allerlei casino spellen en poker. 

Over de Auteur

Je kan proberen om bingo te spelen, bijvoorbeeld op Maria

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[350 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo