FB pix Online Gratis Bingo Spelen - Artikelpost

Online Gratis Bingo Spelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2443 | Aantal woorden: 381 | Datum: | 0 commentaar

Bingo is al lang niet meer het spelletje dat alleen maar in het verzorgingstehuis wordt gespeeld. Tegenwoordig is online bingo spelen heel populair, en je kan dan ook bij heel veel bingo rooms bingo voor geld spelen. Websites waar je gratis bingo kan spelen zijn helaas moeilijker te vinden.

Er zijn verschillende soorten bingo online te spelen, waaronder de 75 ballen bingo, 90 ballen bingo en keno. Het grote verschil tussen 75 ballen bingo en 90 ballen bingo is uiteraard het aantal ballen waarmee gespeeld wordt, maar ook de bingo kaarten zijn anders. Zo hebben bingo kaarten die gemaakt zijn voor 75 ballen bingo in totaal 24 nummers, terwijl de bingo kaarten voor 90 ballen bingo slechts 15 nummers hebben. Bij keno is het juist mogelijk om zelf de nummers te selecteren, en is daardoor eigenlijk een soort combinatie tussen de lotto en bingo.

Deze drie de verschillende soorten bingo zijn ook alle drie gratis te spelen. Het grote verschil tussen bingo spelen voor geld en de gratis bingo varianten is dat wanneer je bino voor echt geld speelt bij een van de bingo rooms je dan ook kan chatten met de medespelers. Bij gratis bingo kan dat helaas niet, maar dit heeft als voordeel dat je gelijk kan beginnen met bingo spelen. Je hoeft dan niet te wachten tot dat een bingosessie gaat beginnen. 

Op de site Internet-Gokken.be kan je verschillende gratis bingo spellen vinden, waar op je onbeperkt gratis bingo kan spelen!

 Over de Auteur

Ik heb reeds over vele verschillende casino gerelateerde onderwerpen geschreven, maar tegenwoodig speel ik eigenlijk steeds vaker bingo, daarom heb ik besloten om nu ook eens een bingo artikel te schrijven! Mijn vorige artikel ging over de Alien Robots videoslots. Laat me weten waar over mij volgende artikel moet gaan! Meer over bingo of juist meer over videoslots?

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo