Online krasloten spelen bij Scratch2Cash - Artikel Post - Artikel Marketing

Online krasloten spelen bij Scratch2Cash

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 457 | Aantal woorden: 584 | Datum: | 0 commentaar

 

Steeds meer Nederlanders weten hun weg te vinden naar de populaire kraslotensite Scratch2Cash. Al sinds het jaar 2005 een betrouwbare aanbieder van online krasloten, evenals bingo, keno, loterijen en gokkasten. Als je op zoek bent naar even iets anders, dan zijn de levendige krasloten van Scratch2Cash een uitstekend alternatief. Om nieuwe spelers te verleiden tot deelname, ontvangen zij bij hun inschrijving gratis €5 speelgeld. Op deze manier kun je risicoloos de online kras 'experience' meemaken. Met een totale spelaanbod van ongeveer 80 spellen valt er genoeg te beleven. Zeker als je bedenkt dat Scratch2Cash al krasloten aanbiedt met een inzet van slechts €0,10.

Royale winkansen en hoge jackpots

Scratch2Cash onderscheidt zich van partijen, zoals de Lotto door krasloten aan te bieden met extreem hoge jackpots en uitkeringspercentages. In vele aspecten zijn de spelers beter af met de krasloten van Scratch2Cash, dan de bekende winkelkrasloten. Deze online aanbieder is in staat om een uitkeringspercentage aan te bieden van 95 %. Daarmee zijn de winkansen aanzienlijk hoger dan de kansspelen van de Lotto. Hetzelfde geldt voor de jackpots die in sommige gevallen gelijk zijn aan het gigantisch bedrag van €1.000.000! Scratch2Cash is één van de marktleiders op het gebied van online krasloten en doet telkens weer van zich spreken met nieuwe spellen en leuke promoties.

Inschrijven en spelen

Om de leukste virtuele krasloten te spelen is het wel verplicht je eerst in te schrijven. Het registratieproces is echter vrij simpel en al afgerond voordat je er erg in hebt. Als je eenmaal bent beland op de website van Scratch2Cash, dan klik je op de "speel nu" button. Vervolgens opent zich een nieuw venster. Bij Scratch2Cash is het niet nodig om software te downloaden en te installeren. Het hele speelproces verloopt namelijk via flash. Lekker handig, comfortabel en gebruiksvriendelijk dus! Zodra zich een nieuw venster opent, dan kun je ervoor kiezen om voor echt geld of voor fictief geld te spelen.

Vervolgens begint het registratieproces, waarbij je onder meer een gebruikersnaam en wachtwoord dient in te vullen. Tegelijkertijd kun je ook meteen beslissen of je gebruik wenst te maken van gratis speelgeld of een stortingsbonus. Als het registratieproces is afgerond, dan kun je meteen beginnen met het spelen van de spelletjes die snel opstarten. Kijk ook eens naar de instructievideo die je op deze pagina vindt. Geld storten kan overigens veilig en snel via de iDEAL betaalmethode.

Populaire spellen

Je kunt zien bij het spellenoverzicht dat ze keurig in categorieën zijn onderverdeeld. Hierdoor is het eenvoudig om te navigeren. Ook zie je direct welke spellen populair zijn en vaak worden gespeeld door de spelers. Spellen met torenhoge hoofdprijzen zijn onder andere: Super3WOW, 7th Heaven en Tiger Mahjong. Over de Auteur

OnlineKrassen.com is een website waar spelers meer te weten kunnen komen over het populaire spel krassen: van geschiedenis, verschillende spelletjes... tot diverse bonussen aan toe.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[252 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo