Online spelen van kansspelen door vrouwen - Artikel Post - Artikel Marketing

Online spelen van kansspelen door vrouwen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: ch555ku
Gezien: 514 | Aantal woorden: 657 | Datum: Fri, 5 Aug 2011 | 0 commentaar

 
Het spelen van kansspelen op het internet is altijd meer populair geweest onder mannen dan onder vrouwen. Echter de laatste jaren gaan ook steeds meer vrouwen kansspelen op het internet spelen. Deze trend lijkt mede veroorzaakt te zijn door het populaire bingo spel. Bingo is van oudsher een familie spel wat zeer laagdrempelig is en door iedereen gespeeld kan worden. Echter in de loop der jaren is bingo een spel geworden wat vooral erg populair is bij vrouwen. Het is dan ook niet verbazingwekkend dan online bingo voornamelijk wordt gespeeld door vrouwen.

Bingo is natuurlijk een erg laagdrempelig spel waar gezelligheid voorop staat en tijdens het bingo spelen heel wat afgepraat wordt. Veel vrouwen spreekt dit aan en dit is ook een reden dat online bingo spelen zo populair is geworden bij vrouwen. Natuurlijk is daarnaast ook het winnen van leuke en vaak hoge prijzen een belangrijke reden voor vrouwen om mee te spelen. Het is natuurlijk ook enorm leuk om gezelligheid te combineren met de spanning van het spelen en wie weet na afloop van het spel er ook nog eens een mooie prijs aan over te houden.

Er zijn veel verschillende sites die zich richten op bingo en kansspelen en sommige sites richten zich ook voornamelijk op vrouwen. Een van de meest bekende voorbeelden is Maria Bingo. Maria is een aanbieder van bingo en andere kansspelen die zich vooral richt op vrouwelijke spelers. Dat is niet alleen te zien aan de aantrekkelijke en frisse vormgeving van de site maar ook aan de naam, de promotie modellen (vooral vrouwen) en aan de grote aandacht voor de community van spelers die de gelegenheid hebben om met elkaar te chatten, een eigen blog bij te houden, recepten en foto’s uit te wisselen. Maria wil daarmee een fijne, gezellige en positieve omgeving creëren voor spelers van bingo spellen. Overigens biedt deze site zeker niet alleen bingo. Er kan ook poker worden gespeeld, video slots en andere casino spellen alsmede krasloten en nog veel meer.

Juist door zich vooral op vrouwen te richten bieden sites als Maria een veilig platform voor vrouwen om elkaar te ontmoeten en hun hobby uit te oefenen. Dit maakt het voor vrouwen vaak erg aantrekkelijk om hier te gaan meespelen. Het fijne van sites die niet alleen bingo aanbieden maar ook andere spellen is dat het voor vrouwen erg laagdrempelig wordt om mee te gaan spelen. Denk bijvoorbeeld aan poker. Een spel wat veel kennis en strategie vraagt. Het is voor beginners veel fijner om te beginnen met poker spelen op een site die ze goed kennen en waar ze vertrouwen in hebben en toch al vaker komen. Hierdoor wordt het spelen van allerhande kansspelen ook steeds populairder bij vrouwen.

Overigens is het natuurlijk niet zo dat mannen niet welkom zijn. Ook sites die zich vooral op vrouwen richten hebben mannelijke spelers die vaak helemaal in de groep worden opgenomen en die volop genieten van de gezelligheid die deze sites te bieden hebben.

 

 

Over de Auteur

Wilt u meer informatie over te krijgen Maria and bingo spelen Vriendelijk bezoek aan ons.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo