FB pix Populaire bingospellen - Artikelpost

Populaire bingospellen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1788 | Aantal woorden: 422 | Datum: | 0 commentaar

 

Online bingo is de laatste jaren erg in populariteit toegenomen. Een groot deel bingospelers kiezen ervoor online bingo te spelen dan live. Dit is meestal omdat online bingo veel toegangkelijker is dan live bingo. Ook kan je online bingo spelen waar en wanneer je maar wil, en ook met wie je maar wil.

Maar wat zijn de meest populaire bingoversies van dit moment?

75 Ball Bingo:

75 Ball Bingo is één van de meest populaire online bingoversies van dit moment. Je kan er bingo voor geld spelen, of helemaal gratis.

Bij 75 Ball Bingo krijg je een kaart met 75 nummer. Bovenaan de kaart vindt je een reeks nummers: B,I,N,G,O. Deze helpen je om gemakkelijker jouw nummers te vinden, in de desbetreffende kolom. Bij 75 Ball Bingo heb je 5 kansen om te winnen: bij een volle horizontale lijn, een volle verticale lijn of een volle diagonale lijn. De vierde kans om te winnen krijg je wanneer je 2 volle lijnen hebt aangeduid op je kaart. De laatste kans om te winnen is wanneer je alle 25 nummers op je kaart hebt kunnen aanduiden.

90 Ball Bingo:

90 Ball Bingo is zonder twijfel het meest bekende bingo spel op dit moment. Deze versie is het meest bekend bij de oudere generatie, en wordt al heel lang gespeeld.

Bij 90 Ball Bingo liggen de regels iets anders dan bij 75 Ball Bingo. Hier krijg je een kaart met 3 rijen en 9 kolommen. Elke rij bevat 5 nummers en 4 blanco’s. Elk ticket heeft 15 nummers, die kunnen gaan van 1 tot 90.

Bij 90 Ball Bingo heb je 3 kansen om te winnen. Wanneer je een volle horizontale rij bezit, bij 2 horizontale rijen of bij een full house. We  spreken van een full house bij een volle kaart, wanneer alle nummers zijn aangeduid.

 Over de Auteur

Online spellen is een echte passie en hobby, vooral bingo. Ik informeer graag mensen over de verschillende soorten online spellen die het waard zijn om te bekijken of te spelen. Eerder schreef ik al artikelen over de veiligheid bij bingospellen en regels bij online bingo. Het is mijn bedoeling mensen die op zoek zijn naar leuke bingospellen, veiligheidstips en zelfs bingoinstructies zo goed mogelijk te informeren over de verschillende mogelijkheden die je vindt bij online bingo.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo