FB pix Regels bij online bingo - Artikelpost

Regels bij online bingo

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2883 | Aantal woorden: 579 | Datum: | 0 commentaar

 

De spelregels van bingo?

Bingo is tegenwoordig een heel populair gegeven. Toch zijn vele mensen niet op de hoogte van de spelregels van bingo.

Allereerst moeten we het onderscheidt maken tussen 70 ball bingo, en 90 ball bingo. De verschillen tussen deze twee types is dat het 70 ball bingo spel 75 nummers in het spel heeft, terwijl bij 90 ball bingo dit 90 nummers zijn. Ook zijn de bingokaarten bij deze twee types iets anders ten opzichte van elkaar.

Er worden over een welbepaalde tijd bingonummers getrokken, deze duidt je aan op je gekochte bingokaart. Wanneer je het opgegeven patroon op je kaart hebt gevormd, of wanneer je kaart vol is, roep je bingo en dan heeft u gewonnen.

Indien je meer informatie wenst over bingo kunt u deze vinden op de site van bingovrouwen.

Verschillen tussen online bingo en live bingo?

In vergelijking met live bingo heeft online bingo meer voordelen. Dit grotendeels door de gemakkelijkheid waarmee je bingo kan spelen online.

Ook voor spelers die niet zo bekend zijn met de spelregels van bingo is online bingo een ideale optie. Verder hoef je je bij online bingo geen zorgen te maken over de snelheid waarmee de nummers worden gezegd of getoont. Bij de meeste bingosites wordt je nummer automatisch aangeduid.

Waar kan ik bingo spelen?

Er zijn diverse sites online waar je gratis bingo of bingo voor geld kunt spelen. Een van de betere sites die je online kunt vinden is echter zonder twijfel bingovrouwen.

Deze website bevat niet enkel bingospellen maar ook een waaier aan informatie. Zo vindt je er een videotutorial over het spelen van bingo, een pagina waar je op je eigen tempo kan kennismaken met de look van bingokaarten, en diverse informatieve pagina’s met onder andere de regels van het bingospel, en reviews van verschillende bingospellen online.Over de Auteur

Bingo is een passie. Een passie waarover ik graag schrijf. Ik wil zoveel mogelijk mensen bereiken met informatie over bingo en hen tips geven over de beste sites en bingospellen die online te vinden zijn. Graag wil ik mensen aanmoedigen om bingo te gaan spelen. Het is niet alleen leuk, maar het kan ook winstgevend zijn.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 1.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo