Slim bingo spelen - Artikelpost

Slim bingo spelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 798 | Aantal woorden: 748 | Datum: | 1 commentaar

 

Een van de leuke dingen van online bingo spelen is dat er enorm veel sites zijn die bingo spellen aanbieden. Dit is zeer aantrekkelijk voor spelers want elke site probeert zich natuurlijk te onderscheiden van de andere sites en zoveel mogelijk spelers te trekken. Er zijn dus regelmatig hele aantrekkelijke promoties en acties op verschillende bingo sites. Het loont voor spelers dus zeker de moeite om rond te kijken.

Ook als je als speler een vaste site hebt waar je graag op speelt en je eigen gezellige club bingo vrienden hebt dan kan het alsnog best de moeite waard zijn om even rond te kijken want sommige sites hebben af en toe echt spetterende acties voor nieuwe spelers. Niet alle spelers zijn geïnteresseerd in het uitproberen van nieuwe sites. Een en ander hangt ook samen met de speelfilosofie van de bingo speler. Er zijn spelers die vooral spelen voor de gezelligheid en die het meest belangrijke van het spelen vinden het dagelijkse contact met andere spelers en met hun vrienden van de bingo sites. Deze spelers zullen minder snel geneigd zijn om op een andere site rond te kijken. Daarnaast heb je spelers die echt spelen voor de winst en gaan voor zulke hoog mogelijke prijzen met een minimum aan aanzet. Dit zijn het soort spelers die er vaak voor kiezen om regelmatig op andere sites te spelen om zo alle bonussen en acties mee te pakken.

Er zijn verschillende soorten bonussen en acties waarmee online bingo aanbieders zich proberen te onderscheiden. Aanbieders van online bingo geven niet alleen geldprijzen weg. Er zijn vaak ook speciale acties waarmee bijvoorbeeld reizen of luxe goederen gewonnen kunnen worden. Dit zijn vaak speciale acties en deze zullen op de homepage van de site worden aangekondigd. Soms zijn deze acties alleen toegankelijk voor vaste spelers. Dan wordt er onder vaste spelers bijvoorbeeld een mooie reis of iets anders verloot. Andere acties zijn ook voor nieuwe spelers toegankelijk en kunnen dus een reden zijn voor een speler om zich in te schrijven op een site.

Aanbieders van bingo spellen organiseren ook vaak acties zoals chatprijzen. Hierbij kunnen spelers tijdens het chatten onder leiding een chatmaster een prijs winnen. Dit kan via een verloting zijn of via een quiz of iets anders. Het gaat vaak om wat kleinere prijzen zoals een geld bedrag of gratis bingo kaarten of iets anders. Hoewel spelers er niet rijk van zullen worden is het natuurlijk altijd leuk om een prijs te krijgen en aangezien voor deze prijzen meestal geen geld hoeft te worden ingezet is de winst dus 100%.

Verreweg de meeste sites bieden nieuwe spelers een aantrekkelijke bonus aan. Dit kan gaan om een geld bedrag in de vorm van een bonuspercentage van het oorspronkelijke gestorte bedrag. Bijvoorbeeld de speler stort x euro en krijgt vervolgens 50% van dat bedrag aan bonus gestort om mee te spelen. Andere sites bieden een bepaald aantal gratis bingo kaarten aan nieuwe spelers aan of een vast geld bedrag waarmee gratis gespeeld kan worden door nieuwkomers. Dit kan een reden zijn voor ervaren bingo spelers om toch af en toe op een andere site te gaan kijken.

Sites bieden soms ook deze acties aan vaste spelers aan. Bijvoorbeeld wie de komende weken x bedrag stort krijgt een bepaald percentage daar gratis boven op. Dit kan wel oplopen tot 300%!  Daarnaast zijn er vaak jackpots te winnen die enorm op kunnen lopen.

Kortom voor spelers voor de winst de hoogste prioriteit is loont het zeker om regelmatig andere bingo sites te bezoeken en speciale aanbiedingen in de gaten te houden.

 

 Over de Auteur

Wilt u meer informatie over te krijgen Maria and bingo spelen Vriendelijk bezoek aan ons.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Mon, 8 Aug 2011 at 6:28 PM, by internet-gokken
Een goed site om rond te snuffelen is de site van Bingo Vrouwen, er staan verschillende site gereviewd, waaronder Maria Bingo, wat toch zeker een van de betere bingo sites is. Online bingo spelen wordt daardoor wel heel makkelijk en vertrouwd!

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo