Sociale interactie heel belangrijk voor bingo spelers - Artikel Post - Artikel Marketing

Sociale interactie heel belangrijk voor bingo spelers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: bingo9871
Gezien: 554 | Aantal woorden: 637 | Datum: Sun, 28 Aug 2011 | 0 commentaar
Over het algemeen denken de meeste mensen dat spelers van online kansspelen deze vooral spelen  om geld te winnen. Natuurlijk klopt dit tot op zekere hoogte ook maar het is zeker niet in elk geval 100% waar. Bij online bingo gaat het veel spelers minstens zoveel om de gezelligheid als om het spelen van bingo en het winnen van prijzen. Wat dat betreft lijkt online bingo erg op het spelen van bingo in zaaltjes. Ook daarbij lijkt de winst minder belangrijk te zijn dan de gezelligheid.

De bedragen die bij online bingo worden ingezet liggen ook vaak niet zo hoog. Kaarten kunnen vaak al voor vanf een paar eurocent worden aangeschaft. Spelers zijn dus niet perse heel veel geld kwijt met het spelen van bingo spellen. Daarnaast is de kans op winst bij het spelen van bingo ook redelijk groot. De meeste ervaren spelers geven aan dat als ze alle spellen bij elkaar optellen ze zo’n beetje gelijk uit komen wat betreft inzet en winst. Kortom de meeste mensen maken geen enorme winst op het spelen van online bingo spellen. Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen. Er zijn ook mensen die wel degelijk enorme bedragen winnen met het spelen van online bingo en hiervan de verbouwing, reizen en een nieuwe auto hebben kunnen betalen. Wat dat betreft kan het aantrekkelijk zijn om mee te spelen. Toch is het niet de winstkans waardoor de meeste spelers terug blijven komen maar de gezelligheid.

Een van de dingen waarin online aanbieders van kansspelen opvallend goed geslaagd zijn is het succesvol weergeven van de gezelligheid van het bingo spelen binnen een online omgeving. Veel online spelers die ook ervaren hebben met het spelen van bingo in zaaltjes roemen de gezelligheid die de meeste sites te bieden hebben. Tijdens het spelen kunnen de bingo spelers met elkaar chatten. Omdat de computer het resultaat bijhoudt is het niet erg als de speler de trekking van een nummer missen. Ze zullen nooit winst missen. Tijdens het spelen wordt er dus door de spelers volop met elkaar gepraat. Spelers leren elkaar zo ook goed kennen. De meeste sites bieden spelers van bingo spellen de mogelijkheid om een eigen profiel aan te maken en zo ook informatie te delen met andere spelers. Verder kunnen spelers vaak prive berichten uitwisselen, een eigen blog op zetten en foto’s en andere informatie uitwissselen. Naar mate een speler vaker op de site komt zal de speler steeds meer mensen kennen en vriendschapsbanden onderhouden met andere spelers. Vaak ontmoeten spelers elkaar ook in het echt, bij meetings die door de site worden georganiseerd of bij informele ontmoetingen door de spelers zelf georganiseerd. Diepe vriendschappen, relaties en zelfs huwelijken zijn op deze manier ontstaan. Een speler die inmiddels veel vrienden heeft op de site zal geneigd zijn om vaak op de site terug te komen zelfs al heeft de speler minder interesse in het spelen van bingo dan nog zijn er de sociale contacten die er voor zorgen dat de speler betrokken blijft bij de site.

Natuurlijk blijft het spelen van bingo en het winnen van leuke prijzen erg belangrijk voor de meeste spelers maar de sociale contacten staan bij een spel als bingo vaak voorop. 

Over de Auteur

Je kan proberen om bingo te spelen, bijvoorbeeld op Maria

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo