FB pix Tips om de winstkans te vergroten bij bingo spelen - Artikelpost

Tips om de winstkans te vergroten bij bingo spelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 953 | Aantal woorden: 619 | Datum: | 0 commentaar

 

 
Zoals de meeste mensen wel weten is bingo een kansspel. Het is dus erg lastig om de uitkomst van het spel te beinvloeden. Een beginner heeft net zoveel kans om te winnen als een ervaren speler. Dit heeft voordelen. Hierdoor is bingo zeer laagdrempelig en toegankelijk voor spelers van allerlei leeftijden. Verder is het natuurlijk heel leuk voor beginners om net zoveel kans te hebben op winnen als een ervaren speler. Het heeft natuurlijk ook nadelen want het kan frustrerend zijn voor spelers dat ze zelf geen enkele invloed hebben op de uitkomst van het spel. Dit is misschien ook wel een reden waarom voor veel spelers de nadruk bij het bingo spel niet zozeer op de winst ligt maar vooral om de gezelligheid van het meespelen.

Ondanks dat online bingo dus een kansspel is zijn er toch wat aspecten waar een speler rekening mee kan houden om zijn kansen op winst te vergroten.

Let op de hoeveelheid spelers bij een spel. Als er veel spelers in een bepaald spel zitten is de kans op winst natuurlijk kleiner. Let wel dat het soms zo is dat bij bepaalde spellen of kamers het zo is dat de hoeveelheid spelers de hoogte van de prijzen bepaald. In dat geval is alsnog de winstkanst kleiner dan bij minder spelers maar mocht je winnen dan zijn het wel hele aantrekkelijke prijzen.

Kijk goed of er ook bonussen of een jackpot te winnen is en zo ja hoe hoog deze is. Hier kunnen soms echt enorme bedragen mee gewonnen worden. De prijs van de kaarten speelt ook een rol. Bij goedkope kaarten hoef je weliswaar minder in te leggen maar de prijzen liggen vaak ook een stuk lager. Soms is het beter om wat extra geld in te zetten en dus hogere prijzen te kunnen winnen.

Kies een site uit die betrouwbaar is en waar veel verschillende prijzen te winnen zijn per spel. Een grotere site hoeft niet perse beter te zijn omdat er vaak meer spelers voor de prijzen zijn maar heeft als voordeel dat er vaak heel veel verschillende bingo spellen tegelijk gaande zijn waardoor het vaak wel heel spannend is om te spelen.

Wees voorzichtig met de hoeveelheid kaarten die je koopt. Meer kaarten = inderdaad meer kans op winst wat een voordeel is maar teveel kaarten leidt er weer toe dat de speler wel heel geld in moet gaan zetten. Dat is ook lang niet altijd voordelig. Let er goed op of de nummers bijgehouden worden door de computer of dat de spelers de nummers zelf moet afstrepen. In dat laatste geval zal de speler tijdens het bingo spel heel alert moeten zijn. Veel sites bieden regelmatig extra bonussen en prijzen. Het kan handig zijn om regelmatig bij verschillende sites te gaan kijken.

Hoewel bingo een kansspel blijft en de speler afhankelijk blijft van het geluk kan de speler met deze tips toch de kans op winst wat vergroten. 

Over de Auteur

Wilt u meer informatie over te krijgen Maria and bingo spelen Vriendelijk bezoek aan ons.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo