Tips voor beginnende spelers - Artikelpost

Tips voor beginnende spelers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 680 | Aantal woorden: 818 | Datum: | 1 commentaar

 
Beginnende spelers van online bingo hebben vaak vele vragen over dit leuke spel. In dit artikel zullen we proberen een aantal van de meest voorkomende vragen te beantwoorden.

In eerste instantie is er natuurlijk de vraag waarom online bingo spelen leuk is. Deze vraag is makkelijk te beantwoorden. Het is een leuk spel, er zijn veel prijzen te winnen en onderwijl heb je ook nog de kans om vrienden te maken.

Een hele belangrijke vraag die veel mensen stellen is of het ook mogelijk is om gratis bingo te spelen. Dit is inderdaad mogelijk. Veel sites bieden gratis bingo spellen aan. Soms is dit naast betaald bingo spelen en soms is er ook alleen gratis bingo te spelen op de site. Een nadeel is wel dat er meestal ook geen winst is bij gratis bingo spelen. Hier zijn ook uitzonderingen op. Veel aanbieders van bingo hebben ook regelmatig promoties op hun site waarbij er gratis spellen te spelen zijn en er toch leuke prijzen gewonnen kunnen worden!

Zijn online bingo sites veilig? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Veel sites zijn veilig en hanteren beveiligde pagina’s voor betalingen. Natuurlijk is er ook kaf onder het koren te vinden en zijn er sites die helaas mensen oplichten of niet veilig genoeg zijn. Om een goede site te vinden loont het de moeite om onderzoek te doen naar de verschillende sites. Een manier om dit te doen is om veel reviews te lezen over bingo aanbieders. Medespelers om advies vragen is ook een goede mogelijkheid. Verder kan je op de site zelf vaak lezen over de beveilingsmethoden die gebruikt worden bij het doen van betalingen en de manier waarop winst wordt uitbetaald. Lees ook altijd goed de voorwaarden door voor je begint met spelen op een site.

Een leukere vraag is of er ook veel geld te winnen is met bingo? Dit is zeker het geval. De meeste sites bieden geldprijzen aan van verschillende hoogte. Daarnaast zijn er vaak chatprijzen te winnen. Dat zijn meestal kleine prijzen maar het leuke is dat hiervoor meestal ook geld hoeft te worden ingezet. Helemaal aantrekkelijk zijn meestal de jackpots die flink op kunnen lopen. Hoewel de meeste mensen niet rijk zullen worden van het spelen van online bingo kan je er een leuk zakcentje mee winnen.

Wat is het verschil tussen 75 ballen bingo en 90 ballen bingo? Het basisprincipe van het spel is hetzelfde maar de kaarten waarmee wordt gespeeld verschillen van elkaar. Daarnaast wordt 75 ballen bingo gespeeld met 75 nummers en 90 ballen bingo met 90 nummers. Bij 90 ballen bingo zijn er vaak meer prijzen te winnen en 75 ballen bingo is vaak wat gevarieerder omdat er mee patronen mogelijk zijn op de kaart. Het beste is om beide varianten uit te proberen zodat je zelf kan kijken wat de leukste versie is.

Kan ik bingo spelen van mijn mobiele telefoon? Dat verschilt per site maar meerdere bingo spellen aanbieders zijn inmiddels zover dat ze ook bingo op de mobiele telefoon aanbieden. Daarnaast zijn er applicaties ontwikkeld voor smartphones.  Verschillende sites vergelijken kan dus de moeite waard zijn om te zien of ze dit aanbieden.

In een volgend artikel zullen we de resterende vragen beantwoorden. 

Over de Auteur

Wilt u meer informatie over te krijgen Maria and bingo spelen Vriendelijk bezoek aan ons.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Sun, 7 Aug 2011 at 8:41 PM, by internet-gokken
Het leuke van online bingo is natuurlijk dat je leuke prijzen kan winnen. Zelfs wanneer ik gratis bingo speel -door middel van een bonus- win ik soms nog een leuk bedragje! Ik ben bingo fan in ieder geval!

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo