FB pix Tips voor online bingo spelen - Artikelpost

Tips voor online bingo spelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 973 | Aantal woorden: 877 | Datum: | 1 commentaar

 
Bingo is een kansspel . Er komt weinig strategie bij kijken. Voor online bingo geldt hetzelfde als voor het traditionele bingo spel. Het is een kansspel waarbij winst af hangt van geluk hebben en niet van enige strategie van de speler. Dat houdt echter niet in dat de speler bij het online bingo spelen helemaal niet zijn kansen kan vergroten. Het is wel degelijk mogelijk om de winstkansen iets groter te maken door het juiste spel uit te kiezen. Een aantal tips.

1.       Kies een goede site uit. Er zijn enorm veel sites die online bingo aanbieden. Niet alle sites zijn even betrouwbaar. Kies dus voor een betrouwbare site. Hoe kan je er achter komen of een site betrouwbaar is? Probeer reviews van de site te vinden, kijk naar de hoeveelheid spelers, de betalingsmogelijkheden,  de naam van het bedrijf achter de site, eventuele organisaties waarbij de site is aangesloten...

2.       Bij elke site zul je ook medespelers ontmoeten. Chat met hun en probeer gebruik te maken van hun expertise. Zij weten misschien nog wel andere sites met goede prijzen of weten wat de beste tijdstippen van de dag zijn om te spelen.  Er is vaak ook en chatmaster die je om advies kan vragen. Andere sites zal deze je vast niet aanraden maar hij of zijn kan wel nuttige tips geven.

3.       Kijk goed naar de verhouding spelers/prijzen.  Als er heel veel spelers zijn is de kans op winst minder groot tenzij de prijzen afhankelijk zijn van de hoeveelheid spelers. Soms is er een jackpot die oploopt naar mate er meer spelers zijn. Het nadeel: minder kans op winst. Het voordeel: als je wint is het ook gelijk een fantastische grote prijs!

4.       Let goed op hoe hoog de prijzen zijn. Soms kan je heel goedkope kaarten kopen maar zijn de prijzen ook erg laag.  Soms kan het beter zijn te investeren in iets duurdere kaarten en zo meer kans te maken op winst.

5.       Let ook goed op de regels betreffende de jackpot. Wanneer valt deze? Is het een zogenaamd progressieve jackpot die mee wordt genomen naar het volgende spel of wordt de jackpot weer op 0 gezet als het spel is afgelopen.

6.       Met hoeveel kaarten mag je tegelijk spelen? Hoe meer kaarten, hoe meer kans op winst! Meestal mag je voor het spel begint je kaarten ook omwisselen. Dat beinvloed het spel verder niet en je hebt statistisch gezien met een andere kaart ook niet meer kans. Toch kan het zo zijn dat als je met meerdere kaarten speelt het kan lonen om er een om te wisselen als de nummers  in bijna dezelfde volgorde op de kaart staan. Immers hoe meer de nummers verspreid staan en hoe meer verschillende combinaties hoe groter de kans op winst.

 

 

Over de Auteur

Wilt u meer informatie over te krijgen Maria and bingo spelen Vriendelijk bezoek aan ons.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Sun, 7 Aug 2011 at 8:38 PM, by internet-gokken
Ik speel al geruime tijd bij Maria Bingo, wat volgens mij wel een betrouwbare partij is, omdat het onderdeel is van een beursgenoteerd bedrijf. Bij online bingo spelen komt wellicht weinig strategie om de hoek kijken, maar sommige sites hebben chatspelletjes waarmee je extra kan winnen, en bij die spelletjes heb je vaak strategie nodig.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo