Vragen van beginnende bingo spelers - Artikelpost

Vragen van beginnende bingo spelers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 930 | Aantal woorden: 666 | Datum: | 1 commentaar

 
In een vorig artikel hebben we een aantal van de meeste gestelde vragen van beginnende bingo spelers geprobeerd te beantwoorden. Het blijkt dat er nog veel meer vragen zijn over met name de praktische kant van online bingo spelen. In dit artikel zullen we proberen een aantal van deze vragen te beantwoorden.

Hoe oud moet ik zijn om mee te spelen? In de meeste landen is het noodzakelijk dat spelers boven de 18 zijn. In Nederland is het alleen legaal voor mensen van 18 jaar of ouder om mee te doen met kansspelen. Mocht je in een ander land zijn kunnen andere regels gelden en het is dus altijd goed om de locale wetten op dit gebied te bestuderen voor je besluit om mee te spelen.

Moet ik betalen om me in te schrijven op een bingo site? In principe is dat niet zo. Er zijn echter sites die wel geld vragen. Dit zijn vaak niet de meest betrouwbare sites. Ons advies is om je alleen in te schrijven op sites die gratis inschrijving bieden en waar je pas hoeft te betalen als je ook echt geld in wilt gaan zetten.

Wat is account verificatie? Veel sites willen er zeker van zijn dat degene die zich heeft ingeschreven op die site ook echt de persoon is die zich in wil schrijven. Bepaalde sites zullen dus een kopie van een paspoort of andere papieren willen zien voor ze iemand kunnen inschrijven. Dit geldt niet voor de meeste sites en dus is het vaak handiger om je in te schrijven op een site waar dit niet nodig is. Als je besluit om je wel op een site die dit vraagt in te schrijven stuur dan in elk geval nooit de orginele documenten.

Wat gebeurd er als ik mijn login naam en wachtwoord vergeet? Dit is geen enkel probleem. Dit is iets wat heel vaak gebeurd en daarom zullen alle bingo sites methodes hebben om er voor te zorgen dat je alsnog kan inloggen. Meestal zullen ze een nieuw wachtwoord op je email adres sturen zodat je weer in kan loggen.

Op welke manier kan ik betalen? Meestal is het mogelijk om te betalen via credicard (Visa, Master Card, American Express, Diner Club), iDeal (heel ideaal voor spelers met een bankrekening van een Nederlandse bank die onder dit systeem valt), pinpas (Maestro, Solo, Visa Electron), PayPal of zelfs per sms. De mogelijkheden verschillen per site.

Kan ik per keer op een andere manier betalen? In de meeste gevallen is dat inderdaad mogelijk. Lees van te voren de voorwaarden goed door. Er zijn ook kleinere sites waar maar een manier van betalen is. Dat is niet altijd even handig voor spelers dus kies een site zorgvuldig.


Over de Auteur

Wilt u meer informatie over te krijgen Maria and bingo spelen Vriendelijk bezoek aan ons.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Sun, 7 Aug 2011 at 8:07 PM, by internet-gokken
Je schrijft dat het alleen legaal is om bingo te spelen wanneer je ouder dan 18 bent, geld dat alleen voor online bingo spelen? Of is dat ook wanneer je met een vereniging bingo speelt?

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

BLUEY - 4 speelfiguren Familie: Bluey, Bingo, Bandit & Chilli - Speelfigurenset
BLUEY - 4 speelfiguren Familie: Bluey, Bingo, Bandit & Chilli - Speelfigurenset

€ 19,99
Toon product

Longfield Games Bingomolen zwart metaal 13,5 cm actiespel
Longfield Games Bingomolen zwart metaal 13,5 cm actiespel

€ 13,59
Toon product

Bingo kaarten 1-75
Bingo kaarten 1-75

€ 6,89
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo