Waarom is online bingo zo populair? - Artikelpost

Waarom is online bingo zo populair?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 935 | Aantal woorden: 632 | Datum: | 1 commentaar

 
 

Bingo is een spel wat al meerdere eeuwen wordt gespeeld. Ondanks dat bingo dus al een oud spel is het nog steeds onverminderd populair. Bingo wordt gespeeld door mensen van alle leeftijden en in veel verschillende landen. De digitalisering heeft bingo een nieuwe impuls gegeven. Tegenwoordig wordt er veel online bingo gespeeld. Dit kan op allerlei websites. Er zijn heel veel aanbieders van online bingo spellen.

Men kan zich afvragen waarom juist online bingo zo populair is geworden. Daar zijn meerdere redenen voor.

Veel mensen hebben het erg druk met werk, hun gezin en sociale verplichtingen. Een hele avond ergens heen gaan om bingo te spelen is voor veel mensen een luxe die ze zich niet op regelmatige basis kunnen permitteren. Immers een babysitter kost geld en het is ook veel geregel. Bovendien hebben mensen na een drukke dag ook niet altijd zin meer om er op uit te gaan. Online bingo kan vanuit huis worden gespeeld en hoeft ook niet de hele avond in beslag te nemen. Een bingo liefhebber kan inloggen op de site, een kwartier spelen en daarna weer andere dingen gaan doen. Mocht er wat meer tijd beschikbaar zijn kan de speler ook de hele avond bingo spelen achter de computer maar het hoeft. Een enkel spel duurt maar een paar minuten, ideaal dus om tussendoor even te spelen. Daarnaast houdt de computer meestal ook de score bij als iemand online bingo speelt. Dat houdt in dat als opeens de deurbel gaat of een van de kinderen aandacht vraagt de speler geen prijzen mis zal lopen.  Ook is de speler niet afhankelijk van een bepaald tijdstip om te spelen. De aanbieders van online bingo spellen bieden 24 uur per dag en 365 dagen per jaar spellen aan. Om de paar minuten begint op de meeste sites een nieuw spel. Daarnaast hebben veel sites meerdere kamers waardoor er zelfs meerdere spellen per minuut beginnen. Komt de avond niet goed uit om te spelen maar de ochtend wel? Geen probleem. Het is allemaal mogelijk. Kortom een ideale hobby om te combineren met een druk leven.

De meeste bingo aanbieders hebben meeree variaties van het bingo spel op hun site staan, onder andere 90 ballen en 75 ballen bingo. Daarnaast hebben de meeste aanbieders van online bingo ook andere spellen op hun site staan zoals poker, casino spellen en video slots. Kortom er is veel meer variatie bij het online spelen dan bij het traditionele bingo spel. Wie even genoeg heeft van bingo kan dus op dezelfde site ook andere spellen spelen.

Een hele belangrijke reden waarom online bingo zo populair is geworden is dat de prijzen vaak een stuk hoger liggen dan bij traditioneel bingo spelen. Veel sites bieden ook aantrekkelijke welkomstbonussen aan nieuwe spelers aan zoals een bepaald bedrag waarvoor men gratis kan spelen. De hoge jackpots die sommige sites aanbieden hebben uiteraard veel aantrekkingskracht op spelers.

Wat ook niet onderschat moet worden is dat een bingo een heel sociaal spel is. Een belangrijk kenmerk van bingo sites is dat er tijdens het spelen de mogelijkheid is om te chatten voor de spelers. Er wordt vaak heel wat afgepraat en er worden zo ook vriendschappen gesloten. Het sociale aspect is zeker een aantrekkelijke factor voor veel mensen bij het kiezen voor online bingo spelen.

 

Over de Auteur

Wilt u meer informatie over te krijgen Maria and bingo spelen Vriendelijk bezoek aan ons.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Sun, 7 Aug 2011 at 8:03 PM, by internet-gokken
ik speel geregeld online bingo, en maria bingo is zeker een van mijn favoriete bingo websites. En precies zoals je schrijft, dit komt door de mooie welkomstbonus en de hoge jackpots! Eigenlijk speel ik soms te veel bingo, maar het is ook zo leuk!

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

BLUEY - 4 speelfiguren Familie: Bluey, Bingo, Bandit & Chilli - Speelfigurenset
BLUEY - 4 speelfiguren Familie: Bluey, Bingo, Bandit & Chilli - Speelfigurenset

€ 19,99
Toon product

Longfield Games Bingomolen zwart metaal 13,5 cm actiespel
Longfield Games Bingomolen zwart metaal 13,5 cm actiespel

€ 13,59
Toon product

Bingo kaarten 1-75
Bingo kaarten 1-75

€ 6,89
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo