FB pix Grim Legends Serie - Artikelpost

Grim Legends Serie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2521 | Aantal woorden: 747 | Datum: | 0 commentaar

 

 

De Grim Legends Serie is door de Poolse casual game ontwikkelaar Artifex Mundi uitgebracht. Dit bedrijf uit Katowice is ook bekend van andere zoek en vind spelletjes zoals de series Nightmares from the Deep, Enigmatis en 9 Clues. Artifex Mundi is gespecialiseerd op het gebied van zoek en vind spelletjes en brengt deze games uit op PC, Mac, IOS en Android. Het online spelletjes spelen kan ook met de Grim legends Serie, download spelletjes bij Denda Games.

Duidelijk is dat de verhalen van de Deens broertjes Grimm een inspiratiebron zijn geweest voor het maken van de Grim Legends Serie.

Deel een, Grim Legend : The Forsaken Bride is voor het eerst gereleased op 25 februari 2014. Het spel is beschikbaar voor zowel PC, Mac als diverse mobile devices. Naast de standaard versie is er ook een Collector’s Edition beschikbaar met veel extra’s en bonusmateriaal.

Het spel speelt zich af in het rustige dorpje Ravenbrook. Er is een plek, het lijkt wel een bodemloze put die alle dorpelingen vrezen.  Welk kwaad leeft daar ? Als een vreemdeling, Edward, het hart van het mooie dorpsmeisje Lilly veroverd begint de zus van de bruid een zoektocht naar de ware aard van de vreemdeling. Lilly wordt ontvoerd en alleen haar zus kan haar terugvinden door al haar zoek en vind vaardigheden en puzzelvaardigheden te gebruiken.

Het geheel is een spannend spel voor volwassenen met intrigerende hoofdpersonen in een mooi vormgegeven fantasiewereld. Veel puzzel s en uitdagen zoek en vind scènes voorzien van een leuke soundtrack.

Op 26 september 2014 is deel twee van de Grim Legends Serie gereleased. Dit tweede deel, Grim Legends: Song of the Dark Swan, is gebaseerd op, De zes zwanen, een sprookje uit de Kinder- und Hausmärchen verzameling van de gebroerders Grimm. Naast de standaard uitvoering is er ook hier een collector’s edition te koop.

In het verhaal moet een beroemde genezer de mysterieuze ziekte van de jonge koningin van het Eagle Koninkrijk genezen. De genezer wordt betrokken bij de intriges aan het Hof en duistere magische geheimen. Om de ontbrekende prins te vinden en het geheim achter de vloek op te kunne lossen dient de genezer af te reizen naar het nabijgelegen verwoest Koninkrijk Swan.

Een fraai spel met intrigerende personages voorzien van uitdagende hidden object scenes, bijzondere puzzels en mini-games.  Over de Auteur

De auteur is een enthousiaste gamer die zijn liefde voor het gamen graag wil delen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo