Groepsaccommodatie Brabant - Artikelpost

Groepsaccommodatie Brabant

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 556 | Aantal woorden: 376 | Datum: | 0 commentaar

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Brabant voor bijvoorbeeld een vriendenweekend of familieweekend? Bij Roozen beschikt over twee groepsaccommodaties in het buitengebied van het Brabantse dorpje Vorstenbosch. Dit ligt op 4 kilometer afstand van Uden en Veghel waar van alles te doen is. U hoeft zich bij en rondom onze groepsaccommodatie in ieder geval niet te vervelen.

Op familieweekend of vriendenweekend in Brabant

De luxe groepsaccommodaties van Bij Roozen zijn perfect ingericht voor groepen tot maximaal 20 personen. De twee accommodaties zijn verschillend, zo is bijvoorbeeld Herberg de Speld een betere accommodatie om te ontspannen en de Roozenstam om actief bezig te zijn in de tuin. De luxe groepsaccommodatie Herberg de Speld beschikt namelijk over een hottub in de tuin waar u heerlijk kunt ontspannen. De Roozenstam beschikt niet over een hottub maar daarin tegen wel over een tafeltennis en een beachvolleybalveld. Bij beide groepsaccommodaties is het mogelijk te koken en te wassen. En niet te vergeten; gratis WIFI!

De omgeving

Of u nu houd van rust, avontuur, de natuur, sportief of creatief bezig zijn er is altijd iets te doen voor jong en oud in de omgeving van de groepsaccommodatie Bij Roozen. U hoeft zich dus niet te vervelen gedurende uw verblijf. Bij Roozen ligt op 4 kilometer afstand van de grote dorpen Uden en Veghel, hier kunt u heerlijk winkelen en er zijn veel restaurantjes. Hiernaast zijn er verschillende natuurparken, recreatieparken, dierentuinen, bioscopen, zwembaden etc. in de buurt. Het is ook mogelijk vanaf de groepsaccommodatie verschillende fiets- en wandeltochten te maken door de mooie Brabantse natuur. Er is dus altijd wat te doen.

Voor de prijzen en de beschikbaarheid van onze groepsaccommodaties kijk op onze website bij prijzen groepsaccommodatie Brabant. Hier vindt u alle prijzen en wanneer de accommodaties nog beschikbaar zijn. Voor vragen neem gerust contact met ons op en hopelijk zien we u snel bij een van onze groepsaccommodaties.Over de Auteur

Geschreven door Bas van Vught

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo