Het leukste cadeau voor een kind? een kinderfiets! - Artikelpost

Het leukste cadeau voor een kind? een kinderfiets!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 87 | Aantal woorden: 1356 | Datum: | 0 commentaar

Waarom een kinderfiets
Het is tegenwoordig met al de games en andere computerspellen extra belangrijk om kinderen in beweging te krijgen en om buiten te spelen. De fiets biedt daarvoor een goede oplossing om de kinderen buiten te laten spelen en in beweging te komen. Om tussen al die verschillende fietsen een beetje orde te houden laten wij hieronder de juiste en goedkope kinderfietsen zien. 

Loopfietsen
Het woord zegt het al, je loopt en bent niet aan het trappen op pendalen. De loopfiets brengt de kinderen als een fiets toch voorruit door te lopen. De fiets is ideaal voor kleuters en peuters die nog niet weten hoe je moet gaan fietsen. De loopfiets biedt dan een goede oplossing. Loopfietsen zijn te koop voor ongeveer €30 tot €50 te koop. 

Driewielers
Driewielers zijn fietsen(kinderwagens) met pendalen en een handvat voor de ouder om het kind voorruit te duwen. Vaak nog met een schermpje bovenop voor de regen of de zon. Het kind fiets in dit geval en kan tegelijkertijd geholpen worden door een ouder door te duwen via het handvat. De prijs voor de driewielers varieert van €30 tot €140. 

Skelter
Een skelter valt misschien niet helemaal in de categorie fiets maar is zeker een leuke en stoere cadeau voor de kids. Op de skelter met 4 vielen en een stuur kom je tevens voorruit door het trappen op de pendalen. Vaak zijn er nog andere kinderen op mee te nemen, bijvoorbeeld op de zijkant. 


Meisjesfietsen en de verschillende groottes
Bij de koop van een meisjesfiets is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de fiets die nodig is. Er zijn verschillende groottes onder ander: 10 inch, 12 inch, 14 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch, 24 inch, 26 inch en 28 inch(een damesgrootte).

Jongensfietsen
Bij de jongensfietsen zijn de grootte in inches hetzelfde als bij de meisjesfietsen. Waarbij 38 inch een herenfietsmaat is

Uiteraard zijn er bij de fietsen ook verschillen in de merken. De een heeft een fietsenmerk en de ander is een merk van een tekenfilm of een superheld. 

Accessoires
Verder zijn belangrijke accessoires ook handig om te kopen bij een fiets. Zeker voor kinderen die pas kunnen fietsen. Denk hierbij bijvoorbeeld bij een helm die extra bescherming geeft wanneer er iemand van zijn fiets valt. 

Goede banden waar genoeg lucht in zit is tevens handig, hierdoor gaat het fietsen een stuk makkelijker. Een duidelijk profiel op de banden voor een goede grip, remmen die het goed moeten doen en verlichting op je fiets. 

Extra’s
Om het fietsen nog meer te stimuleren is het leuk om extra’s bij de fiets te bestellen. Denk hierbij aan een houder achterop voor een voetbal of een pop. Of handvat versierders. Ook zijn er bellen verkrijgbaar is de print van een voetbalclub of een favoriete sportheld. Een kind zelf laten meebeslissen in een fiets is uiteraard ook een manier waardoor zij er nog meer zien in hebben. 

Nog steeds helemaal geen idee wat het beste is? Bezoek dan een website of een fietswinkel in de buurt die u van alle advies kan voorzien.

 

Over de Auteur

Een particulier die het leuk vindt om informatie te delen over verschillende onderwerpen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo