FB pix Het zit altijd snor met een feestsnor - Artikelpost

Het zit altijd snor met een feestsnor

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1328 | Aantal woorden: 590 | Datum: | 0 commentaar

Een leuk feest, carnaval of anderzijds een verkleedpartij? Met een plaksnor heeft u altijd gegarandeerd succes en brengt u iedereen aan het lachen. Een snor staat altijd grappig ongeacht of je groot, klein, man of vrouw bent en brengt net een beetje meer stemming op elke party. Net zoals elk gezicht een andere vorm heeft, zo is onze nepsnor er ook in diverse varianten. Er zijn ultradunne snorren voor het Clark Gable type en echte dikke Mustafa snorren, compleet met uiteinden die je zo grappig op kunt draaien. Dus als je echt eens een knallende entree wil maken op een feestje, plak dan zo`n superkomische feestsnor op je bovenlip en je bent verzekert van een succesvolle avond. 

De nepsnor valt steeds af 
Onmogelijk, onze snor plakt altijd! Het is natuurlijk lachen, gieren, brullen als je snor afvalt als je net een leuke voordracht staat te geven, maar niet de bedoeling. Onze snorren zijn van topkwaliteit. De lijmsoort die gebruikt wordt voor de feestsnor is erop gebaseerd dat hij een lange plakkracht heeft en keer op keer gebruikt kan worden. Mocht hij onverhoopt toch niet plakken, veeg dan het zweet of make-up van uw bovenlip en u zult zien dat hij op een droge niet vette ondergrond toch weer houdt. Voor baarden in zwart of wit ben je hier ook op het goede adres. Onze nepbaard is 20cm lang en wordt met een elastiekje om het hoofd geklemd. 

Party party boy 

Vind je het een te gek idee om eens met de hele ploeg een nepsnor op te doen maar vergeet je steeds langs de feestwinkel te gaan? Met welke snor je ook een flitsende come-in wil maken hier ben je op het goede adres. Economische setjes plaksnorren of de per stuk verpakte Casanova, Bandit of Scounderel. Bekijk ze eens op het gemak en bestel dan het model en aantal dat je nodig denkt te hebben. Denk hierbij niet alleen aan de mannen. Voor een superkomisch geheel laat je de vrouwen natuurlijk ook zo'n feestsnor opplakken. De nepsnorretjes worden netjes in 1 à 2 werkdagen bij je thuis afgeleverd. Betalen kan heel makkelijk via de bekende internet bankiersystemen. Omdat het hier een product betreft wat op zichzelf al voordelig geprijsd is rekenen we een kleine bijdrage in de verzendkosten. Leest u eerst de voorwaarden en dan komt het wel snor. Over de Auteur

Plaksnor is een initiatief van Go 4 Goals Internet Marketing in de Achterhoek

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo