FB pix Ster worden, een onbereikbare droom? - Artikelpost

Ster worden, een onbereikbare droom?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1085 | Aantal woorden: 420 | Datum: | 0 commentaar

Online sterren nieuwsSterren halen dagelijks de voorpagina van dagbladen en tijdschriften. Ze worden door talrijke personen bewonderd en doen heel wat mensen wegdromen. Maar hoe word je nou eigenlijk een ster? Kan zelfs een heel gewoon iemand zijn lot zelf bepalen en in een echte ster veranderen?

Geboren sterren

Allereerst zijn er sterren waarvan de ouders of familieleden beroemd zijn. Zij komen door de bekendheid van hun verwanten vanzelf in de schijnwerpers te staan en kunnen door de voortdurende aanwezigheid van de pers slechts moeilijk een normaal leven leiden. Denk maar aan Pippa Middleton, de schoonzus van prins William, of aan Harper Beckham, de dochter van David en Victoria Beckham. Ook de leden van de koninklijke familie van Engeland of een ander al dan niet Europees land, vallen onder die categorie.

Sterren uit wedstrijden en realityshows

Onbekenden die een ster willen worden, kunnen deelnemen aan realityshows of wedstrijden. Dat soort programma’s trekken veel kijkers en de deelnemers zijn vaak geliefd bij het grote publiek. Star Academy en X Factor hebben al heel wat talentvolle mensen aan bekendheid geholpen. Helaas is hun succes vaak kortstondig en worden sommigen na bepaalde tijd weer vergeten.

Jonge sterren en sterren tegen wil en dank

Bepaalde talenten worden al tijdens hun kindertijd of jeugd ontdekt. Als zij goed worden opgevolgd, kunnen ze zichzelf al snel een ster noemen. Michael Jackson of de voetballers Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zijn daar voorbeelden van. Van die laatste kan je op de MSN site overigens een korte biografie lezen. Tot slot zijn er ook nog mensen die na bepaalde gebeurtenissen tegen wil en dank een ster worden. Denk maar aan de vroegere beurshandelaar Jérôme Kerviel, die Société Générale met 5 miljard euro verlies opzadelde, of aan politici die door hun status als publiek persoon in de spotlights komen te staan.Over de Auteur

Bert is gepassioneerd van alles wat met online media te maken heeft en schrijf over interessante websites en onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo