FB pix Hoe leuk is een citygame Utrecht? - Artikelpost

Hoe leuk is een citygame Utrecht?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 760 | Aantal woorden: 831 | Datum: | 0 commentaar

Er bestaan natuurlijk heel wat verschillende manieren om kennis te kunnen maken met een stad. Eén van de mogelijkheden waarover je beschikt voor wat de stad Utrecht betreft is deelnemen aan een zogenaamde citygame Utrecht. Voor heel wat mensen geldt dat ze ongetwijfeld wel bekend zijn met een mobiel videospel in de trend van bijvoorbeeld Pokémon Go van het bedrijf Niantic. Dit spel vereist dat je Pokémon gaat vangen in echte omgevingen zoals bijvoorbeeld je eigen stad. Ondanks het feit dat citygames uiteraard niet zomaar één op één dit principe over hebben genomen doet het er zeker wel aan denken. In ieder geval, wil jij graag meer ontdekken over citygame Utrecht spelen? Dan is het zeker een aanrader om de hieronder nog terug te vinden informatie door te nemen.

Wat is het doel van een citygame Utrecht?

Het doel van een citygame Utrecht is natuurlijk om bepaalde opdrachten of uitdagingen tot een goed einde te kunnen brengen. Bij bijvoorbeeld een Escape the City Utrecht spel is het zoals de naam reeds aangeeft de bedoeling dat je uiteindelijk door het oplossen van allerhande vraagstukken de stad kan ontvluchten. In tussentijd kom je uiteraard op enkele bijzondere plaatsen zodat je een mooi stuk van deze stad kan leren kennen. Niet alleen bieden citygames dan ook zeer interactieve mogelijkheden om een stad te kunnen ontdekken, daarnaast is het ook zo dat ze je hersenen weten te prikkelen!

Welke voordelen zijn aan een citygame Utrecht verbonden? 

Er zijn bij een citygame Utrecht menig aantal aantrekkelijke voordelen verbonden. Om te beginnen is het bijvoorbeeld zo dat het een bijzonder leuke en bovendien ook interactieve manier is om ervoor te zorgen dat je kennis kan maken met een bepaalde stad, in dit geval dus Utrecht. Het spreekt voor zich dat een dergelijke game je mee zal nemen langs heel wat verschillende locaties welke deel uitmaken van de stad welke absoluut ontzettend interessant zullen zijn om te ontdekken. Dat is echter niet alles. Omwille van het feit dat een citygame Utrecht in teamverband wordt gespeeld spreekt het voor zich dat het ook de onderlinge samenwerking tussen deelnemers en deelneemsters kan bevorderen. Het is dan ook mede omwille van deze reden dat dergelijke spelen vandaag de dag niet alleen maar worden gehouden voor consumenten of particulieren, maar ook voor bedrijven die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een leuke teambuilding activiteit.

Wie kan deelnemen aan een dergelijke citygame?

In de praktijk is het zo dat iedereen deel kan nemen aan een zogenaamde citygame Utrecht. Dit betekent in eerste instantie dat je je zowel deel kan nemen als individueel persoon als, als groep. Het is in de praktijk bij bijvoorbeeld een Escape the City in Utrecht wel zo dat je het altijd tegen elkaar opneemt in teamverband. Heb je er dus met andere woorden voor gekozen om alleen deel te nemen? Dan zal je altijd ingedeeld worden in één van de verschillende teams die meestrijden voor de overwinning. Heb je, je ingeschreven als bijvoorbeeld vriendengroep of als familieleden? In dat geval is het afhankelijk van het aantal deelnemers mogelijk om het op die manier op te nemen tegen andere teams. In ieder geval, iedereen kan deelnemen aan een citygame Utrecht.

 Over de Auteur

artikel over city game utrecht

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo