Jachtverhuur Friesland - Artikel Post - Artikel Marketing

Jachtverhuur Friesland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 151 | Aantal woorden: 405 | Datum: | 0 commentaar

 

Voor alle soorten jachthuur bent u bij Jachtverhuur Friesland aan het juiste adres. Wat onze naam al verklapt, is dat wij in Friesland zitten gevestigd. Hier zitten we dan ook aan het water en hebben wij ons eigen haventje. Wanneer je dan ook bij ons een jacht huur, ben je ervan verzekerd dat je a la direct het water op kunt gaan. Daarnaast kunt u de boot dus ook per direct meenemen als deze op zijn plaats ligt. Je hoeft bij ons niet van te voren te reserveren voor een jacht, dit kun je ook afwachten voor wanneer je op locatie bent. Echter is het wel verstandig om een reservering te maken, wil je zeker zijn van je boeking.

 

Uitgebreide keuze

Bij ons heb je een uitgebreide keuze in de verschillende jachten. Onder andere hebben wij ook het merk Linssen Yachts. Deze jachten zijn uitermate geschikt voor een weekend of week op het water. Je kunt er heerlijk op vertoeven en er goed op slapen. Daarnaast is ook hierin een uitgebreide keuze. Je kan een jacht huren voor 2 personen of  voor 6 personen. Dit hangt geheel af van het aantal dat je mee wilt hebben op het water. Je kunt bij Jachtverhuur Friesland ook hele vakanties boeken. Deze vakanties kunnen erg uitgebreid worden verzorgd. Zo kunnen we je een complete reis aanbieden inclusief route, voorzieningen en aanlegplaatsen op de route.

 

Contact

Neem nu contact op met Jachtverhuur Friesland. Wij helpen u graag verder met uw keuze in een jacht. U hoeft enkel uw wensen aangeven. Hoelang u weg wilt gaan met de boot, hoeveel personen er mee moeten, welke voorzieningen u wilt hebben op de jacht en nog vele andere wensen kunt u doorgeven. Wij zorgen ervoor dat wij een jacht voor u paraat hebben staan die voldoet aan deze wensen en misschien nog wel meer voor u kan betekenen.Over de Auteur

Heeft wel eens een jacht gehuurd bij Jachtverhuur Friesland

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[245 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo