FB pix Jouw eigen Super Sweet Sixteen - Artikelpost

Jouw eigen Super Sweet Sixteen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1631 | Aantal woorden: 492 | Datum: | 0 commentaar

Je bent ze vast al wel een keer tegen gekomen op MTV, de over-the-top feestjes van de My Super Sweet 16 jongeren. Wil je zelf ook zo’n geweldig feest organiseren? Hieronder staat uitgelegd hoe je dat aanpakt.

Thema

Ieder goed feest heeft een thema. Denk hier goed over na, want het zal de sfeer van de avond bepalen. Ben je een echt meisje-meisje, kies dan bijvoorbeeld voor een Barbie pool party. Verliefd op de boeken van Jane Austen? Dan kies je natuurlijk voor een romantisch bal. Kies in ieder geval een thema uit wat goed bij je past.

Locatie

Zoek een locatie die goed bij je thema past en die grandeur heeft. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, zoals de hipste club van de stad, een klassiek landhuis of de meest chique boot.

Entrée

Je aankomst op het feest is hét moment om in de spotlights te staan. Pak dit dan ook groots aan. Kijk bij een autoverhuurbedrijf voor de meest glimmende Mercedes, huur een helikopter, kom te paard of schakel een aantal woest aantrekkelijke mannen in om je naar binnen te dragen.

Kledij

Dress to impress! Je feestjurk komt natuurlijk niet van de H&M, maar van een echte topdesigner. Het liefst is deze speciaal voor jouw ontworpen en op maat gemaakt. Kiest voor een opvallende kleur en voeg grote hoeveelheden blingbling toe.

Muziek

Om je gasten te entertainen met de beste sounds boek je de meest populaire artiest van het moment.  Of nog beter, meerdere artiesten. Zorg ervoor dat je tijdens het optreden op het podium mag staan, zodat iedereen kan zien dat jij extra bijzonder bent.

Hapjes & drankjes

Bij een echt feest horen bubbels. Zorg dat er voor iedereen een glas champagne is, zodat ze op jou kunnen toasten. Regel ook de grootste taart die je ooit hebt gezien en deel, na het uitblazen van de kaarsjes, aan iedereen een stuk uit.

Met al deze ingrediënten wordt jouw feest zeker weten het beste feest waar je vrienden ooit zijn geweest. En nou maar hopen op een mooi cadeau.

(p.s. met minder dan een cabrio neem je natuurlijk geen genoegen!)Over de Auteur

Ik schrijf over diverse interessante onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo